Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tänään pääset MTV3-kanavalla ruokaseikkailulle Tallinnaan

MTV3-kanavalla on alkanut uudenlainen ruokaohjelma Maalla, merellä ja lautasella, joka on hauska yhdistelmä Kokkisotaa ja matkaohjelmaa. Ohjelman jokainen jakso vie katsojan ruokaseikkailulle Helsingistä Tallinnaan.

Ohjelma on kuvattu Eckerö Linen m/s Finlandialla ja sitä isännöivät huippukokit Linnea Vihonen ja Teemu Laurell. He saavat jokaisessa jaksossa vieraakseen laivalle tunnettuja suomalaisia ja julkkiksia. Joukkueiden purserina toimii itsekin keittiömestarina ansioitunut Pipsa Hurmerinta.

Tänään on luvassa ohjelman toinen jakso. Sarjan ensimmäisessä jaksossa vierailivat toimittaja Ina Mikkola ja näyttelijä Alina Tomnikov.

Menomatkalla joukkueet suunnittelevat omannäköisensä, vähintään kolme ruokalajia sisältävät menut ja m/s Finlandian rantautuessa Tallinnaan, vierailla on kaksi tuntia aikaa ostaa kaikki menuihin tarvittavat raaka-aineet ja kiirehtiä takaisin laivaan.

Paluumatkalla Helsinkiin tiimeillä on tunti aikaa kokata annokset nälkäisenä odottavalle maisteluraadille, oli oikeat raaka-ainekset kasassa tai ei. Raati on koottu laivan matkustajista, eivätkä he tiedä, kuka annokset on kokannut. Jännitystä siis piisaa, kun valitaan kunkin jakson voittaja.

Tiistaina klo 20.00 alkaen MTV3-kanavalla on taas luvassa julkkiksia, jännitystä ja hyvää ruokaa.