T24: Tallinnassa voit tilata vappucocktailit suoraan kotiovelle

Butterfly Cocktail Catering on kahden virolaisen baarimestarin Kristo Tomingasin ja Heinar Õispuun yritys, joka levittää laadukkaiden cocktailien ilosanomaa Virossa.

Vappucocktailit voi Tallinnassa tilata suoraan kotiovelle Woltin mobiilisovelluksen kautta. Butterfly Cocktail Catering

Thea Ekholm

Tämän baarimestarikaksikon intohimona ovat huippucocktailit, joiden tekemisessä he ovat kilpailleet ympäri maailmaa. Lisäksi he ovat perustaneet Tallinnaan ravintola Butterfly Loungen, kirjoittaneet kolme cocktailkirjaa ja heidät on valittu useita kertoja Viron vuoden baarimestariksi.

Miesten yritys Butterfly Cocktail Catering järjestää cocktailkursseja ja erilaisia työpajoja cocktaileihin liittyen sekä ammattilaisille että amatööreille. Kriston ja Heinarin voi myös tilata juhliin tai illanistujaisiin valmistamaan cocktaileja ja kertomaan tarinoita yli 20 vuotta kestäneeltä uraltaan baaritiskin takana.

Tallinnassa yrityksen cocktaileja voi myös tilata kotiin Woltin mobiilisovelluksen kautta. Tarjolla on cocktailklassikkoja, kuten Mojitoa, Mai Taita, Cosmopolitania ja Aperol Spritzeriä. Voit myös tilata ainekset Gin & Toniciin ja tarjolla on valikoima erilaisia ginejä niihin sopivien tonicvesien kanssa. Saatavilla on jopa virolaista alkoholitonta Flaneur Lahhentagge giniä.

Cocktailien tilaus Woltin kautta onnistuu joka päivä klo 13.00-21.00.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut