Aurora Tuhola on äiti, joka ylpeänä jatkaa Lamourettes-tanssijana ja kantaa car babe -titteliä

Auroa Tuhola kääntää päitä katukuvassa. Hän onkin Lamourettes-tanssija ja X-Treme Car Babe -kisan voittaja vuodelta 2016.

– Kisavoitto toi mukanaan kaikkea mielenkiintoista, avasi paljon ovia, ja toi enemmän nimeäni median tietoisuuteen. Olen päässyt muun muassa alan gurun Marika Kiviharjun kuvattavaksi, mikä on suuri kunnia. Minun ei ole koskaan tarvinnut "tyrkyttää" itseäni mihinkään vaan olen ollut oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Muutenkaan se tyrkyttäminen tai toisten maineella ratsastaminen ei ole minun juttuni. Julkisuus on tullut puhtaasti työn kautta.

Lamourettes-tanssijana Tuhola on toiminut vuodesta 2013. Tyylikkäiden naisten tanssiryhmässä hän haluaa jatkaa ”niin kauan kuin kroppa ja naama sen sallii”.

– Esiintyminen ja ihmisten viihdyttäminen on kovin intohimoni. Palo lavalle on kova, koska minulla on nyt vajaan vuoden vanha tytär enkä raskaana ollessani halunnut keikkailla. Mutta nyt olen taas omissa mitoissani, joten aion jatkaa keikkailua nyt kun koronatilanne sen jälleen sallii. Toki minulla on vuorotyö, joka asettaa omat haasteensa arkeen ja keikkailuun, mutta aika pitkälle ne ovat järjestelykysymyksiä.

Lapsi on Tuholan elämässä nyt ykkösasia, mutta ei vaikuta siihen, mitä Tuhola tekee.

– Erilaisiin kauneuskilpailuihin minua on pyydetty, mutta olen joko ollut raskaana tai sitten on ollut muita kiireitä. Olen sellainen, että jos johonkin lähden niin sitten se pitää tehdä kunnolla eikä vain sinne päin. Esimerkiksi kuvauksiin on keskityttävä ja oltava läsnä. Jotenkin koen, että olen ehkä jo kauneuskisoista eläkeiässä: on ihan eri asia olla 33 kuin 23, mutta never say never. Pieni haave olisi ryhtyä missimammaksi.

Mutta ei siinä kaikki.

– Minulla on tavoitteena joku päivä osallistua bikini fitness -kisoihin, mutta siihen menee vielä hetki. Minulla oli ennen raskautta jo valmentajakin ja pääsin erääseen bikini fitness -kisatiimiin, mutta sitten huomasin olevani raskaana ja se sitten jäi. Mutta kyllä edelleen ajatus on, että syksyn aikana aloitellaan kunnolla tavoitteellinen treenaus.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut