T24: Viking Linen kaikki laivat palaavat liikenteeseen heinäkuussa – M/s Mariella aloittaa Helsinki-Tallinna-reitillä

M/s Mariella liikennöi Helsinki-Tallinna-reitillä 2.7.-9.8.2020. Viking Line

Thea Ekholm

Viking Linen kaikki seitsemän alusta palaavat 2. heinäkuuta alkaen matkustajaliikenteeseen. M/s Amorella ja m/s Viking Grace liikennöivät Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä, m/s Gabriella Helsinki‒Ahvenanmaa-reitillä ja m/s Rosella Maarianhamina‒Kapellskär-reitillä.

M/s Mariella liikennöi Helsinki-Tallinna-reitillä 2.7.-9.8. ja m/s Cinderella palaa liikenteeseen Tukholma-Maarianhamina-reitille ja tekee lisäksi erikoisristeilyjä Tukholmasta Visbyhyn.

Heinäkuun alusta alkaen m/s Mariella täydentää m/s Viking XPRS:n normaalia Helsinki‒Tallinna-aikataulua neljällä päivittäisellä vuorolla 9. elokuuta saakka. Tämän ansiosta Viking Linella on tänä kesänä Helsinki‒Tallinna-reitillä enemmän lähtöjä kuin koskaan aiemmin. Näin myös reittimatkustajille on tarjolla paljon vuoroja.

Matkustusrajoitusten purkaminen on kasvattanut matkustajamääriä risteilyliikenteessä ja kesälomakauden alkaminen on lisännyt odotetusti matkojen kysyntää myös Viking Linella.

– On ilo nähdä ihmisten palaavan laivoille. Lähimatkailu vetää jälleen ja uskomme, että kesästä tulee vilkas, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander sanoo.

Kaikilla Viking Linen laivoilla huolehditaan matkustajien turvallisuudesta järjestelmällisten ja tiukkojen standardien mukaisesti. Risteilyille otetaan normaalia vähemmän matkustajia ja laivoilla huolehditaan hygieniasta erityisen tarkasti.

– Olemme valmistautuneet perinpohjaisesti, jotta risteileminen olisi kaikille mahdollisimman turvallista. Matkustajilla on esimerkiksi mahdollisuus käyttää kätevää Room Service -palvelua, ja tilata vaikkapa lounas omaan hyttiin, Takolander kertoo.

Arvostettu luokituslaitos Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) on tänä keväänä myöntänyt kaikille Viking Linen aluksille ja terminaaleille My Care -menetelmän mukaisen verifioinnin. Se todistaa, että Viking Linella on sertifioitu kyky hallita ja ehkäistä infektioriskejä kuten koronavirustartuntoja. Viking Line on maailman ensimmäinen varustamo, joka on saanut tämän tunnustuksen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut