T24: Viking Linen kaikki laivat palaavat liikenteeseen heinäkuussa – M/s Mariella aloittaa Helsinki-Tallinna-reitillä

M/s Mariella liikennöi Helsinki-Tallinna-reitillä 2.7.-9.8.2020. Viking Line

Thea Ekholm

Viking Linen kaikki seitsemän alusta palaavat 2. heinäkuuta alkaen matkustajaliikenteeseen. M/s Amorella ja m/s Viking Grace liikennöivät Turku‒Ahvenanmaa‒Tukholma-reitillä, m/s Gabriella Helsinki‒Ahvenanmaa-reitillä ja m/s Rosella Maarianhamina‒Kapellskär-reitillä.

M/s Mariella liikennöi Helsinki-Tallinna-reitillä 2.7.-9.8. ja m/s Cinderella palaa liikenteeseen Tukholma-Maarianhamina-reitille ja tekee lisäksi erikoisristeilyjä Tukholmasta Visbyhyn.

Heinäkuun alusta alkaen m/s Mariella täydentää m/s Viking XPRS:n normaalia Helsinki‒Tallinna-aikataulua neljällä päivittäisellä vuorolla 9. elokuuta saakka. Tämän ansiosta Viking Linella on tänä kesänä Helsinki‒Tallinna-reitillä enemmän lähtöjä kuin koskaan aiemmin. Näin myös reittimatkustajille on tarjolla paljon vuoroja.

Matkustusrajoitusten purkaminen on kasvattanut matkustajamääriä risteilyliikenteessä ja kesälomakauden alkaminen on lisännyt odotetusti matkojen kysyntää myös Viking Linella.

– On ilo nähdä ihmisten palaavan laivoille. Lähimatkailu vetää jälleen ja uskomme, että kesästä tulee vilkas, Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander sanoo.

Kaikilla Viking Linen laivoilla huolehditaan matkustajien turvallisuudesta järjestelmällisten ja tiukkojen standardien mukaisesti. Risteilyille otetaan normaalia vähemmän matkustajia ja laivoilla huolehditaan hygieniasta erityisen tarkasti.

– Olemme valmistautuneet perinpohjaisesti, jotta risteileminen olisi kaikille mahdollisimman turvallista. Matkustajilla on esimerkiksi mahdollisuus käyttää kätevää Room Service -palvelua, ja tilata vaikkapa lounas omaan hyttiin, Takolander kertoo.

Arvostettu luokituslaitos Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) on tänä keväänä myöntänyt kaikille Viking Linen aluksille ja terminaaleille My Care -menetelmän mukaisen verifioinnin. Se todistaa, että Viking Linella on sertifioitu kyky hallita ja ehkäistä infektioriskejä kuten koronavirustartuntoja. Viking Line on maailman ensimmäinen varustamo, joka on saanut tämän tunnustuksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Kallioon avataan panimo ja ravintola, josta voi ostaa mukaan jopa 12-prosenttista olutta – "Unelmiemme täyttymys!"
 2. Linnanmäen superfani Mika Koivusalolta näyttävä kunnianosoitus 70-vuotiaalle huvipuistolle –  "Herättää tunteita ja sisältää pieniä yllätyksiäkin"
 3. Helsingissä isketään sitkeän vieraslajin kimppuun – Myös citykanit saavat vuosittain kyytiä
 4. Epäonni Triplassa jatkuu: Asiakkaat joutuivat pulaan lukkojen jumiuduttua - "Olemme hyvin pahoillamme"
 5. Senaatintorin terassin 6,90 euron hintaisesta ruoka-annoksesta tuli välittömästi hitti – "Herkullinen, murea ja lämmin!"
 6. "Ajatellaan, että tehdään vain nopeasti joku pieni asia" – Joka vuosi tuhannet työntekijät loukkaantuvat pahasti pudottuaan työtehtävissä, ja siksi työsuojeluviranomainen herättelee alaa valvontahankkeella
 7. Mari Skool: Koska Katri avautuu viikon riidoista
 8. Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä HU:ssa: "Hallituksen sote-malli on kestämätön – iskee erityisesti sivistystoimeen"
 9. Oletko nähnyt helsinkiläistä Jeremiasta? Katosi Myllypurosta jo kesäkuussa
 10. Älä tilaa siemeniä sokkona netistä – Eksoottinen siemen voi tulla yllättävän kalliksi eikä välttämättä koskaan edes päädy multaan asti
 11. Ammattihuijarit iskivät taas Postin nimissä ja kymmenet ihmiset luulivat viestiä aidoksi – Rikoshyöty yli 200 000 euroa
 12. Maauimaloiden rajoitukset poistettiin Helsingissä – seuraa kuitenkin tätä kuulutusta
 13. Kysely: Yli puolet suomalaisista uskoo tieteen ja asiantuntijuuden merkityksen kasvavan koronakriisin jälkeen
 14. USU: Nuorisotyöttömyys on kaksinkertaistunut korona-aikana – "Luvut ovat olleet todella hälyttäviä"
 15. Kolumni: ”Ehdotuksessa pitäisi olla järkeä”

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Senaatintorin terassin 6,90 euron hintaisesta ruoka-annoksesta tuli välittömästi hitti – "Herkullinen, murea ja lämmin!"
 2. Onko tämä edes laillista? Suomalaiset mansikanpoimijat saavat ukrainalaisia isomman korvauksen samalla pellolla – näin yrittäjä perustelee
 3. Ruokavirasto varoittaa terveysvaarasta: Suomessa on myyty nigerialaisia papuja, vaikka tuonti on kielletty myrkyllisen kasvinsuojeluaineen takia
 4. Herttoniemeen avattiin uusi pikaruokaravintola – seinälle maalattiin "rohkea" katseenvangitsija
 5. Täystyrmäys Kaivopuiston huviajelun estäville betoniporsaille – tämän liikennemerkin merkitystä ei ymmärretä Helsingissä
 6. Senaatintorin terassin suosio löi ällikällä: Asiakaspaikkojen määrä nostetaan yli 800:aan – "Väljyys säilyy"
 7. Jan Vapaavuori: "Helsingissä on globaalisti hyvin poikkeuksellinen tilanne"
 8. Oletko nähnyt helsinkiläistä Jeremiasta? Katosi Myllypurosta jo kesäkuussa
 9. Nuori mies kuoli Kaivopuiston pahoinpitelyn jälkeen – ainakin 5 sai vammoja rajussa tappelussa
 10. Kallioon avataan panimo ja ravintola, josta voi ostaa mukaan jopa 12-prosenttista olutta – "Unelmiemme täyttymys!"
 11. Suomalaisen pienpanimon suosittu ylijäämäjuoma törmäsi 5,5-prosentin rajaan – "Keinotekoista"
 12. Epäonni Triplassa jatkuu: Asiakkaat joutuivat pulaan lukkojen jumiuduttua - "Olemme hyvin pahoillamme"
 13. Helsingin edustalla järjestetään kovanluokan kesäfestari – "Kumiveneellä tai sup-laudalla ei kannata tulla"
 14. T24: THL tiedottaa: Risteilylaivoilla on todettu useita koronavirustapauksia
 15. Itä-Helsinki nousi asuntosijoittajien suosioon – ekonomisti listaa tekijät, jotka nostavat vetovoimaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.