T24 | Suosittu Turku-Tallinna-laivareitti saa jatkoa – Tallink jatkaa liikennöintiä reitillä maaliskuuhun 2021 saakka

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusolojen takia Tallinkin Baltic Queen -laiva on liikennöinyt kesän ajan Turku-Tallinna-reitillä.

Suuren suosion saavuttanut reitti saa nyt jatkoa, kun Baltic Queen jatkaa liikennöintiä Turusta Tallinnan perjantailähdöillä maaliskuuhun 2021 saakka. Syksyn ensimmäinen lähtö on Turusta 28.8.2020 ja viimeinen lähtö Tallinnasta maaliskuun 2021 lopussa.

– Turku-Tallinna -reitti on ollut erittäin suosittu, joten jatkamme sitä aina perjantaisin maaliskuuhun 2021 asti. Syysloman ja joululomien aikana lähtöjä on viikossa useampia. Turkulaiset ovat toivoneet jo vuosia vakituista reittiä Turusta Tallinnaan, ja nyt pystymme sellaisen tarjoamaan, Tallink Siljan Turun aluejohtaja Nina Honkaranta kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa.

Lue myös: Tänä kesänä risteilymatkustajaa hemmotellaan

Laiva lähtee Turusta perjantaisin klo 17.45 ja saapuu Tallinnaan seuraavana aamuna klo 10.15. Paluumatka alkaa Tallinnasta samana iltana klo 18 ja laiva saapuu Turkuun sunnuntaisin klo 11.

Syyslomaviikolla lähtöjä tehdään maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Ajanjaksolla 21.12.2020-10.1.2021 lähtöjä on joka toinen päivä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut