T24: Viron MM-rallin liput tulevat myyntiin 4. elokuuta

Thea Ekholm

Virossa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna ajettavan MM-rallin Rally Estonian liput tulevat myyntiin tiistaina 4. elokuuta. Aikuisten liput maksavat 65 euroa ja 7-12-vuotiaiden lasten lipun hinta on 15 euroa.

Lipunmyynti alkaa klo 10 Rally Estonian verkkosivuilla. Rallipassien ostajia ohjeistetaan päättämään jo etukäteen, minkä passin he haluavat ostaa ja miettimään valmiiksi myös kakkosvaihtoehdon, jos haluttu passi on jo myyty loppuun.

Myynnissä on 16 erilaista rallipassia, joita jokaista myydään 1 000 kappaletta. Näin katsojat saadaan jaettua koronarajoitusten vaatimiin tuhannen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on omat katselualueensa tapahtuman ajan. Tavoite on, etteivät eri ryhmien jäsenet ole kontaktissa toisiinsa. Kaikilla rallipasseilla pääsee seuraamaan rallin kaikkia viittä erikoiskoetta.

Lue myös: Viron kansallismuseo isännöi Rally Estoniaa syyskuussa

Tämän hetken tietojen mukaan Rally Estoniaan voi osallistua yhteensä 20 000 ihmistä. Määrän on laskettu mukaan niin kuljettajat, katsojat, tiimit kuin muu henkilökuntakin.

Syyskuussa Etelä-Viron teillä ajettava Rally Estonia on kaikkien aikojen ensimmäinen MM-ralli, joka järjestetään Virossa. Virosta tulee samalla 33. maa, joka on isännöinyt MM-rallia sarjan alkamisen jälkeen vuonna 1973.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.