T24: Virossa kolme uutta koronavirustartuntaa

Virossa on tehty tähän mennessä yhteensä 133 000 koronavirustestiä, joista 2 177 eli 1,6 prosenttia on osoittautunut positiivisiksi. Terviseamet

Thea Ekholm

Viron terveysviraston perjantaina julkaisemien tietojen mukaan maassa on viimeisen vuorokauden aikana diagnosoitu kolme uutta koronavirustartuntaa.

Virossa on viimeisen vuorokauden aikana tehty 1 451 uutta koronavirustestiä. Kolmesta positiivisesta diagnoosista kaksi tehtiin Tallinnassa ja yksi Tarton maakunnan alueella. Tartuntojen lähteet ovat vielä selvittämättä.

Tällä viikolla koronavirustartuntojen määrä on Virossa kääntynyt pieneen laskuun. Tiistaina uusi tartuntoja löydettiin vielä yhdeksän kappaletta, keskiviikkona kahdeksan, torstaina ei yhtään ja nyt perjantaina kolme.

Tänään perjantaina Virossa on sairaalahoidossa kahdeksan koronaviruksen saanutta henkilöä, mutta kukaan heistä ei ole hengityskoneessa. Uusia kuolemantapauksia ei ole rekisteröity. Yhteensä Virossa on kuollut koronavirukseen 63 ihmistä.

Tähän mennessä Virossa on tehty yhteensä 133 000 koronavirustestiä, joista 2 177 eli 1,6 prosenttia on osoittautunut positiivisiksi.

Tarkempia tietoja Viron koronavirustilanteesta löytyy Viron terveysviraston verkkosivuilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.