T24: Virossa on diagnosoitu 20 uutta koronavirustapausta – Maan sosiaaliministeriö julkaisi koronasovelluksen

Thea Ekholm

Viron terveysviraston torstaina julkaiseman tiedotteen mukaan viimeisen vuorokauden aikana Virossa on diagnosoitu 20 uutta koronavirustapausta. Suurin osa uusista tapauksista löytyi Itä-Virosta. Lisäksi uusia koronatapauksia löytyi myös Harjumaan ja Tarton maakuntien alueelta.

Alkuviikosta Viron tartuntaluku on kuitenkin jo laskenut 8,4 koronavirustartunnasta 7,85 tartuntaan 100 000 asukasta kohden.

Elokuun 20. päivä Virossa oli sairaalahoidossa 10 koronavirustartunnan saanutta henkilöä, mutta yksikään heistä ei ole hengityskoneessa. Uusia koronaviruksen aiheuttamia kuolemantapauksia ei maassa ole rekisteröity kesäkuun alun jälkeen.

Lue myös: Virossa on nyt 8,4 koronavirustartuntaa 100 000 ihmistä kohden

Tähän mennessä Virossa on tehty yhteensä 138 166 koronavirustestiä, joista 2 227 on osoittautunut positiivisiksi.

Torstaina Viron sosiaaliministeriö julkaisi ilmaisen HOIA-koronavirussovelluksen, joka tiedottaa käyttäjälleen, milloin tämä on ollut koronavirustartunnan saaneen henkilön lähellä. Sovellus on ladattavissa sekä Apple storesta että Google Play -kaupasta.

Lisätietoja Viron koronavirustilanteesta löytyy täältä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.