T24: Viron koronatartuntaluku 100 000 ihmistä kohden on nyt 8,9

Thea Ekholm

Viron terveysviraston maanantaina 24. elokuuta julkaiseman tiedotteen mukaan maassa on diagnosoitu viimeisen vuorokauden aikana kolme uutta koronavirustartuntaa. Kaikki uudet tartunnat löydettiin Itä-Virumaan maakunnan alueelta.

Uusien tartuntojen myötä Viron tartuntaluku 100 000 ihmistä kohden on nyt 8,9 viimeisen 14 päivän osalta.

Itä-Virumaan maakunnan alueella on diagnosoitu yli 30 uutta koronavirustartuntaa, jotka on voitu jäljittää kahteen eri tartuntapisteeseen.

Yhdeksän tartunnoista on saatu Jõhvi Keldri -ravintolasta. Kaksi ravintolasta tartunnan saanutta on paikallisen kaivoksen työntekijöitä, joiden kautta koronavirus levisi kaivoksessa 11 työntekijään. Lisäksi kahdeksalta kaivoksen työntekijöiden perheenjäseneltä tai tuttavalta on nyt löydetty koronavirustartuntoja.

Maanantaina 24. elokuuta Virossa oli koronaviruksen takia sairaalahoidossa 11 ihmistä, mutta kukaan heistä ei ollut hengityskoneessa.

Itä-Virumaan maakunnassa kirjattiin myös uusi koronaviruksen aiheuttama kuolemantapaus, kun 76-vuotias nainen, jolla oli kroonisia sairauksia, kuoli.

Virossa on kuollut yhteensä 64 ihmistä koronaviruksen seurauksena ja koronaviruksesta on parantunut tähän mennessä 2 025 ihmistä.

Virossa on tähän mennessä tehty lähes 141 000 koronavirustestiä, joista 2 275 eli 1,6 prosenttia on ollut positiivisia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut