T24: Tallinn Cocktail Week esittelee nyt jo kolmatta kertaa Viron pääkaupungin cocktailkulttuuria – Ensimmäistä kertaa tarjolla on myös alkoholittomia juomia

Thea Ekholm

Lauantaina 22. elokuuta Tallinnassa käynnistyi jo kolmannen kerran cocktailien ystävien huipputapahtuma Tallinn Cocktail Week. Tapahtuman ideana on esitellä Tallinnan ravintoloiden ja baarien laadukasta cocktailtarjontaa sekä virolaisia maailmanluokan baarimestareita. Tapahtuma on käynnissä 29.8.2020 saakka.

Tänä vuonna Tallinn Cocktail Weekin tarjonnassa ovat ensimmäistä kertaa mukana myös alkoholittomat cocktailit.

– Virossa on viime vuosina lanseerattu monia mielenkiintoisia alkoholittomia juomia. Meille on tärkeää, että kuluttajat voivat nauttia monipuolisesti Tallinnan baareista ja ravintoloista, vaikka sitten juomalla siellä alkoholittomia cocktaileja. Niinpä mocktaileilla on tänä vuonna erityinen sija cocktailviikon menussa, tapahtuman järjestävän Viron baarimestareiden yhdistyksen (EBA) puheenjohtaja Taavi Tenso kertoo.

Tänä vuonna Tallinn Cocktail Weekilla on ennätysmäärä osallistujia. Mukana on 30 baaria tai ravintolaa, joiden joukossa on sekä trendikkäitä baareja, kuten Terminal, Junimperium, Odeon ja KaiF sekä perinteisempiä ravintoloita, kuten Tuljak, NOA, Puri vastikään avautunut Rudolf.

– On hienoa, että meillä on tänä vuonna ennätysmäärä osallistujia, joilla kaikilla on sama päämäärä: Viron cocktailkulttuurin edistäminen, Taavi Tenso lisää.

Kaikissa Tallinn Cocktail Week -tapahtumassa mukana olevissa baareissa ja ravintoloissa on tarjolla erityinen cocktail week -menu, jossa on kolme erilaista juomaa. Illallisen jälkeen nautittava cocktail, alkoholiton cocktail ja baarimestarin valinta tai ravintolan oma erikoiscocktail.

Lisäksi koko viikon ajan baareissa ja ravintoloissa on luvassa erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja esityksiä. Viikon lopuksi kävijät saavat äänestää osoitteessa www.cocktailweek.ee suosikkibaarinsa, parhaan cocktailin ja parhaan baarimestarin.

Tallinn Cocktail Week 2020 -tapahtumaan osallistuvat ravintolat

Butterfly Lounge

Kalevi Jahtklubi Resto

Lounge Deja Vu

Terminal

Kaks Kokka

Restoran Pegasus

NOK NOK

Odeon

Junimperium Distillery

Vanalinna Rahva Raamat

Literaat

Frank

Puri Restaurant

KaiF baar

Nümf

Rudolf restoran

NOA Restoran

Restoran Tuljak

White Monk

Sessel Speakesy

Sushi Panda

Kohvik Ankur

Mulligalerii

Sigmund Freud Bar

Manna La Roosa

Biblioteq

Oia restoran

Urban Bar

Horisont Bar

Amarillo

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut