Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tallinn Cocktail Week esittelee nyt jo kolmatta kertaa Viron pääkaupungin cocktailkulttuuria – Ensimmäistä kertaa tarjolla on myös alkoholittomia juomia

Lauantaina 22. elokuuta Tallinnassa käynnistyi jo kolmannen kerran cocktailien ystävien huipputapahtuma Tallinn Cocktail Week. Tapahtuman ideana on esitellä Tallinnan ravintoloiden ja baarien laadukasta cocktailtarjontaa sekä virolaisia maailmanluokan baarimestareita. Tapahtuma on käynnissä 29.8.2020 saakka.

Tänä vuonna Tallinn Cocktail Weekin tarjonnassa ovat ensimmäistä kertaa mukana myös alkoholittomat cocktailit.

– Virossa on viime vuosina lanseerattu monia mielenkiintoisia alkoholittomia juomia. Meille on tärkeää, että kuluttajat voivat nauttia monipuolisesti Tallinnan baareista ja ravintoloista, vaikka sitten juomalla siellä alkoholittomia cocktaileja. Niinpä mocktaileilla on tänä vuonna erityinen sija cocktailviikon menussa, tapahtuman järjestävän Viron baarimestareiden yhdistyksen (EBA) puheenjohtaja Taavi Tenso kertoo.

Tänä vuonna Tallinn Cocktail Weekilla on ennätysmäärä osallistujia. Mukana on 30 baaria tai ravintolaa, joiden joukossa on sekä trendikkäitä baareja, kuten Terminal, Junimperium, Odeon ja KaiF sekä perinteisempiä ravintoloita, kuten Tuljak, NOA, Puri vastikään avautunut Rudolf.

– On hienoa, että meillä on tänä vuonna ennätysmäärä osallistujia, joilla kaikilla on sama päämäärä: Viron cocktailkulttuurin edistäminen, Taavi Tenso lisää.

Kaikissa Tallinn Cocktail Week -tapahtumassa mukana olevissa baareissa ja ravintoloissa on tarjolla erityinen cocktail week -menu, jossa on kolme erilaista juomaa. Illallisen jälkeen nautittava cocktail, alkoholiton cocktail ja baarimestarin valinta tai ravintolan oma erikoiscocktail.

Lisäksi koko viikon ajan baareissa ja ravintoloissa on luvassa erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja esityksiä. Viikon lopuksi kävijät saavat äänestää osoitteessa www.cocktailweek.ee suosikkibaarinsa, parhaan cocktailin ja parhaan baarimestarin.