Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tallinnan outlet-myymälöissä voi tehdä edullisia ostoksia ja hyviä löytöjä

Tallinnassa on nykyään monipuolinen valikoima outlet-myymälöitä, jotka myyvät muun muassa urheilubrändien ja muotibrändien edellisen sesongin tuotteita ja jäännöskappaleita.

Urheiluvaatteiden huippumerkeillä Adidaksella, Nikella ja Reebookilla on omat outlet-myymälät saman katon alla Kristinen kaupunginosassa sijaitsevalla Tondin asuinalueella ( Tammsaare tee 60). Myymälöistä voi tehdä edullisia löytöjä, sillä alennusprosentit ovat siellä usein 50-70 prosenttia. Outlet-myymälöiden valikoimissa on vaatteita ja kenkiä naisille, miehille ja lapsille.

PUMAlla puolestaan on oma niin sanottu tehtaanmyymälä Sikupillin kauppakeskuksessa ( Tartu mnt. 87). Siellä myydään brändin edellisten sesonkien urheilu- ja vapaa-ajanvaatteita sekä näytekappaleita.

Virolaisen Sportland-urheilukaupan outlet-myymälä sijaitsee Tallinnan Swissotel-hotellia vastapäätä ( Tartu mnt 16 B). Siellä on myynnissä monien kansainvälisten urheilubrändien tuotteita.

Pohjois-Tallinnassa sijaitsevassa Arsenal-keskuksessa ( Erika 14) on nykyään useita muotivaatteita myyviä outlet-myymälöitä. Siellä on omat outlet-myymälänsä muun muassa Denim Dream -farkkukaupalla ja virolaisella Year-brändillä.

Springfield Cortefiel outlet myy Springfield, Cortefiel, Women’secret ja Pedro del Hierro -brändien tuotteita ja Moe outletin valikoimaan kuuluvat huippubrändien Esprit, Tommy Hilfiger, Desigual, Vagabond, Diesel ja Camel Active tuotteet.

Laaja valikoima virolaisten muotibrändien tuotteita on myynnissä Baltika Groupin tehtaanmyymälässä Veerennin asuinalueella ( Veerenni 24). Suuressa myymälässä on viiden eri muotibrändin Montonin, Mosaicin, Baltmanin, Ivo Nikkolon ja Bastionin tuotteita miehille ja naisille. Myynnissä on välillä myös uniikkeja mallikappaleita eri brändien mallistoista.

Balti Jaam -torin yläkerrassa sijaitsee Sadama market outlet, jonka valikoimiin kuuluvat Tallinkin laivojen ylijäämätuotteet. Myynnissä on muun muassa naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja kelloja jopa 70 prosentin alennuksella.

Tavaratalo Kaubamajan ja ABC King- ja SHU-kenkäkauppojen yhteinen outlet-myymälä puolestaan löytyy Mustakivi-keskuksesta, joka sijaitsee Lasnamäellä ( Mahtra 1). Lähes 800 neliömetrin kokoisen myymälän valikoimiin kuuluvat kengät sekä muoti- ja kodintuotteet edellisten sesonkien valikoimista.