T24: Virossa on diagnosoitu 15 uutta koronavirustartuntaa – Tallinnaan avataan kaksi uutta testauspistettä

Thea Ekholm

Viron terveysviraston torstaina 10. syyskuuta julkaisemien tietojen mukaan Virossa on viimeisen vuorokauden aikana diagnosoitu 15 uutta koronavirustartuntaa.

Uusista tartunnoista seitsemän löytyi Harjumaan maakunnasta, jossa Tallinnakin sijaitsee. Lisäksi Itä-Virumaan maakunnasta löytyi kuusi ja Pärnun maakunnasta yksi uusi tartunta.

Lisääntyneiden koronavirustartuntojen vuoksi Tallinnassa avataan vielä tällä viikolla kaksi uutta testauspistettä. Toinen avataan Tallinnan laululavan portille ja toinen Saku Suurhallin naapuriin. Molemmissa paikoissa testiin voi saapua joko kävellen tai autolla. Testiin pääsee vain oman lääkärin lähetteellä. Uusien testauspisteiden pitäisi nopeuttaa testiin pääsyä Tallinnan alueella.

Lue myös: Viron koronasovellusta on ladattu vasta 100 000 kertaa

Tällä hetkellä Virossa on koronaviruksen takia sairaalahoidossa yhdeksän ihmistä, joista yksi on hengityskoneessa. 2 215 ihmistä on jo toipunut viruksesta.

Virossa on tehty nyt lähes 166 000 koronavirustestiä, joista 1 600 eli 1,6 prosenttia on osoittautunut positiivisiksi.

Virossa koronaviruksen ilmaantuvuusluku on nyt 20,69 tapausta 100 000 asukasta kohden viimeisen 14 vuorokauden ajalta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut