T24: Virolaisyritys sai keksintönsä jenkkiketju Walmartiin – aikoo nyt valloittaa Suomen: ”Sopii pienyrityksillekin”

Uusi pakettiautomaatti tarjoaa pienyrityksillekin mahdollisuuden palvella asiakkaita ympäri vuorokauden. Cleveron Oü

Thea Ekholm

Virolainen pakettiautomaateista ja -roboteista tunnettu teknologiayritys Cleveron on kehittänyt uudenlaisen pienyrityksille sopivan ulkopakettiautomaatin, joka lanseerataan myös Suomen markkinoille.

Aikaisemmin Cleveron on toimittanut pakettiautomaattejaan suurille kauppaketjuille ja logistiikkayrityksille, kuten maailman suurimmalle vähittäiskauppaketjulle Walmartille sekä Itella SmartPostille Suomessa.

– Idea pienyritysten käyttöön sopivasta pakettiautomaatista syntyi meillä kuinkas muutenkaan kuin keväällä koronakriisin aikaan, kun liikkumisrajoitukset aiheuttivat toimitusketjun ongelmia erityisest pienyrityksille, Cleveronin markkinointipäällikkö Edith Väli kertoo.

Uusi Cleveron 351 -pakettiautomaatti soveltuu ulkokäyttöön ja tarjoaa näin pienyrityksillekin mahdollisuuden palvella asiakkaita ympäri vuorokauden ja jatkaa liiketoimintaa normaalin työajan ulkopuolella. Lisäksi automaatti on helppo asentaa ja ottaa käyttöön.

Virossa uusi pakettiautomaatti on otettu innostuneesti vastaan ja sitä käyttävät muun muassa autoliikkeet avainten toimittamiseen asiakkaille, teknologiayritykset varaosien toimittamiseen, myymälät verkkokauppaostosten välittämiseen ja kirjastot kirjojen luovuttamiseen ja vastaanottamiseen.

– Oma pakettiautomaatti auttaa yritystä pitämään liiketoiminnan käynnissä myös virka-ajan ulkopuolella ja mahdollisten koronavirukseen liittyvien rajoitusten aikana, Edith Väli toteaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut