T24: Latvialainen remontti- ja puutarhatarvikemyymälä Depo avaa jättimyymälän Tallinnaan

Thea Ekholm

Kyseessä on latvialaisketjun ensimmäinen myymälä Virossa ja kokoa sillä on huikeat 25 000 neliömetriä. Uusi Depo-myymälä sijaitsee Tallinnan Juhkentalin asuinalueella, Veskipostikadulla.

Depo-ketjulla on Latviassa ja Liettuassa yhteensä 14 myymälää. Ketju on monelle virolaiselle tuttu, sillä sen myymälöistä on jo vuosien ajan haettu edullisia rakennustarvikkeita.

Depon tuotevalikoimaan kuuluvat rakennustarvikkeiden lisäksi monenlaiset remonttitarvikkeet, kodintuotteet, lemmikkituotteet, puutarhatuotteet, auto- ja pyörätarvikkeet, työkalut ja pienkoneet sekä tuoreet kukat ja taimet.

Kiinnostavaa on nähdä, mitä Depon saapuminen Viron markkinoille vaikuttaa kilpailutilanteeseen. Kun samalla markkinalla Virossa kisaavat jo ainakin Bauhaus, Bauhof, Espak ja K-rauta.

Tallinnan Depo-myymälän kokonaisinvestoinnin arvo oli 45 miljoonaa euroa, josta Kaamos Kinnisvara sijoitti 26,6 miljoonaa euroa ja Depo Eesti loput 18,4 miljoonaa euroa.

Syyskuun lopulla Depon uusi myymälä on ainakin ulkoapäin valmiin näköinen ja sen seiniin kiinnitettiin jo mainoskylttejä. Parhaillaan kauppaketju etsii kotisivujensa kautta työntekijöitä myymälään. Ketju ei ole vielä tiedottanut, milloin Tallinnan uusi myymälä avaa ovensa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.