T24 | Koronakriisistä huolimatta Tallinnaan on avattu useita uusia hotelleja

Koronakriisin aiheuttamat matkustusrajoitukset ovat hiljentäneet Tallinnan hotellit tänä kesänä. Matkailijamäärät ovat romahtaneet niin paljon, että useampikin keskusta-alueen hotelli on päättänyt sulkea ovensa remontin vuoksi ja avata ne uudelleen vasta ensi vuoden puolella. Josko tilanne olisi sitten parempi.

Mutta yllättäen koronakriisin keskellä Tallinnaan on myös avattu useampikin uusi hotelli tämän kesän ja alkusyksyn aikana. Kesäkuussa avasi ovensa Telliskivessä sijaitseva Hektor-konttihotelli (Telliskivi 62) ja elokuun ensimmäinen päivä aukesi aina avoinna oleva itsepalveluhotelli Citybox (Laeva 1) Tallinnan sataman kupeessa.

Myös Tallinnan sataman A-terminaalin naapurissa sijaitsevassa Sadamarket-kauppakeskuksessa on avautunut uusi Adoryal-hotelli (Kai 5), jossa on 48 tilavaa huonetta. Suurimmassa osassa huoneista on tilava terassi ja näköala merelle.

Kadriorgin puiston kupeessa, suositun Gourmet Coffee -kahvilan (Koidula 13a) naapurissa puolestaan on avautunut Hotel Fonnental.

Lue myös: Kolme Tallinnan keskustahotellia menee remonttiin syyskuussa

Narva maanteellä, lyhyen matkan päässä Tallinnan japanilaisesta puutarhasta sijaitsee uudenlainen konseptihotelli Oru Hub Hotel (Narva mnt. 120). Se yhdistää vapaa-ajan, työnteon ja hyvän ruoan ainutlaatuisella tavalla tarjoamalla saman katon alla tavallisia hotellihuoneita, yhteisen co-working-tilan sekä ravintolan, joka tarjoilee vegaani-, kala- ja lihapulla-annoksia. Lisäksi hotellissa on muun muassa kokoustila ja joogahuone merinäköalalla.

Lokakuussa avaa vielä ovensa uusi neljän tähden Hotel L'Embitu, joka sijaitsee Tallinnan keskustassa, kaupungin bisneskeskustana tunnetulla Maakrin asuinalueella. Hotellissa on 125 huonetta, ravintola Roof, tapas- ja viinikellari ja ainutlaatuinen ylimmässä kerroksessa sijaitseva kokous- ja tapahtumakeskus sekä terassi, josta aukeaa näköala yli Tallinnan. Nimensä hotelli on saanut virolaiselta sotapäälliköltä Lembitulta, jolle nimetty puisto sijaitsee hotellin naapurissa.

Lue myös: Tässä ovat Tallinnan erikoisimmat hotellit

Tallinn Hotels -ketjun konkurssin myötä kesäkuussa sulkeutunut Hotel Palace on myös avannut ovensa uudestaan syyskuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut