Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tallinnan kaupunki käynnistää maskin käyttämiseen kannustavan kampanjan

Tallinnan kaupunginjohtaja Mihhail Kõlvart kertoi keskiviikkona kaupungin järjestämässä lehdistötilaisuudessa, että Tallinnan kaupunginhallitus käynnistää kampanjan, jonka tarkoituksena on rohkaista ihmisiä käyttämään maskia.

Kõlvartin mukaan Tallinnan kaupunki maksaa maskin käyttöön kannustavan kampanjan kulut. Tarkoitus on kuitenkin neuvotella yhteistyöstä yksityisen sektorin kanssa, jotta kaupunki saisi käyttöönsä myös kaupallista mainostilaa.

– Toivomme, että kampanjan kulut eivät nouse korkeiksi. Tallinnan kaupungin viesti ihmisille on, että käytämme maskeja ja toteutamme muita koronaviruksen leviämistä ehkäiseviä toimenpiteitä välttääksemme tiukempia rajoituksia, Kõlvart sanoi lehdistötilaisuudessa.

Myös Viron terveysvirasto suosittelee maskin käyttöä julkisessa liikenteessä sekä ruuhkaisissa sisätiloissa, missä turvavälien pitäminen on mahdotonta.

Tilaisuudessa puhuneen Viron terveysviraston lääketieteellisen johtajan Arkadi Popovin mukaan maskeja tulisi käyttää erityisesti Itä-Virumaalla, Tallinnassa, Maardussa ja Võrun maakunnassa, missä on paljon koronatartuntoja.