T24: Eckerö Line lisää laivavuoroja Vuosaari-Muuga-reitille – Muugan sataman uusi laituri palvelee ainoastaan yhtiön rahtilaivaa

Thea Ekholm

Tallinnan koilispuolella sijaitsevaan Muugan rahtisatamaan on valmistunut uusi erillinen laituri, joka palvelee jatkossa ainoastaan Eckerö Linen Finbo Cargo -rahtialusta. Uuden laiturin ansioista Finbo Cargo palaa myös liikennöimään ainoastaan Muugan satamasta.

— Uuden laiturin valmistumista on odotettu keväästä sakka ja sen takia Finbo Cargo on tähän saakka viikonloppuisin liikennöinyt Tallinnan satamaan Muugan sijaan, Eckerö Linen markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi kertoo.

Marraskuun 2. päivästä alkaen Finbo Cargo liikennöi Vuosaaresta ainoastaan Muugan satamaan. Samalla aluksen aikatauluun lisätään uusia lähtöjä rahtikuljetusten kannalta suosituimmille päiville, jotka ovat maanantai, tiistai ja keskiviikko.

Finbo Cargo liikennöi 2. marraskuuta alkaen Muugan satamasta maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona jo klo 6.30 ja saapuu Vuosaaren satamaan klo 9.15.

– Voimme olla tyytyväisiä siihen, että koronaviruksesta huolimatta rahtikuljetuksia on riittänyt. Kuljetetun rahdin määrä on meillä ollut sellainen, että nämä lisälähdön aluksen aikatauluun kannattaa tehdä, Toikka-Everi lisää.

Muugan satama on Viron suurin tavarasatama ja sen kautta kulkee noin puolet maan tavaraliikenteestä. Sataman omistaa Tallinn Sadam -yhtiö.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut