T24: Öinen alkoholin myyntikielto jatkuu Virossa vielä ainakin kuukauden

Kuvituskuva. Arkisto / Jussi Vehkasalo

Thea Ekholm

Viron hallitus päätti tiistaina 13. lokakuuta järjestetyssä kokouksessaan jatkaa voimassa olevia alkoholin myyntirajoituksia, joiden tavoitteena on koronaviruksen leviämisen estäminen maassa.

Öistä alkoholin myyntikieltoa jatketaan vielä kuukaudella. Nykyinen kielto estää alkoholin myynnin ravintoloissa, baareissa ja muissa anniskelupaikoissa keskiyöstä klo 7.00 aamulla koko maassa. Alun perin kiellon piti päättyä jo 24. lokakuuta, mutta nyt se on voimassa ainakin 29. marraskuuta saakka.

Lisäksi hallituksen asettamat juristit pyrkivät varmistamaan eri keinoin, etteivät baarit ja yökerhot kierrä alkoholin myyntikieltoa millään tavalla. Tämä on ollut huolenaiheena erityisesti Tallinnan alueella. Virallisen päätöksen alkoholin myyntikiellosta Viron hallitus tekee kokouksessaan torstaina.

Lue myös: Ravintoloiden ja baarien öisellä alkoholin myyntikiellolla koitetaan suitsia koronaviruksen leviämistä Virossa

Öinen alkoholin myyntikielto on ollut voimassa Tallinnan lisäksi Tarton ja Itä-Virumaan maakunnissa elokuun lopulta lähtien. Koko Viroa koskeva öinen alkoholin myyntikielto tuli voimaan 25. syyskuuta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut