T24: Nyt pääsee metrolla risteilytunnelmaan – Viking Line avaa Pop Up Shopin kauppakeskus Isoon Omenaan

Thea Ekholm

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia toimia. Niinpä laivayhtiö Viking Line avaa torstaina 12. marraskuuta Pop Up Shopin kauppakeskus Isoon Omenaan Espoossa.

Kyseessä on Viking Linen laivoilta tuttu myymäläkonsepti, joka tuodaan nyt maihin. Pop Up Shopista voi ostaa punaisten laivojen tuttuja tuotteita, kuten muotia, kosmetiikkaa ja makeisia sekä tietenkin Ville Viking -tuotteita edulliseen merihintaan.

– Ensimmäistä kertaa toteutettava Pop Up Shop on uudenlainen bränditeko Viking Linelle. Nyt kun vapaa-ajan laivamatkailua on voimakkaasti rajoitettu, halusimme tuoda punaisten laivojen tuotteet ja tunnelman pääkaupunkiseudulla asuvien ulottuville, Viking Linen Head of Marketing & Online Sales Nordic Ninna Suominen kertoo.

Pop Up Shopiin halutaan luoda punaisten laivojen tunnelmaa, joten siellä tullaan näkemään myös viihdeohjelmaa.

– Uskomme, että ihmisiä houkuttelevat paikalle niin maahintoja edullisempi hintataso kuin erityisesti lapsiperheille tuttu laivakissa Ville Viking, joka on lupautunut tulemaan Isoon Omenaan, Viking Linen Head of Retail Operations Mats Kotka sanoo.

Lue myös: Silja Europa muuttuu asiakkaiden toiveesta kelluvaksi ostoskeskukseksi Tallinnassa

Myymälän merihinnat ovat noin 20 prosenttia maahintoja edullisemmat. Myynnissä on tuotteita muun muassa seuraavilta brändeiltä Makia, Fred Perry, Samsøe Samsøe, Toblerone, Mondelez, Balmuir, Selected, Lumene, Calvin Klein, Jofama ja Nbi.

Viking Line Pop Up Shop sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa ravintolakadun kulmassa ja se on avoinna 12.11.2020.-10.1.2021.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut