Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tallinnan kaupunki käynnisti maskikampanjan – Maskin käytön tärkeydestä muistutetaan mainosnäytöillä, julisteilla ja äänitteillä julkisessa liikenteessä

Tallinnan kaupunki käynnisti kuluvan viikon tiistaina kaksi viikkoa kestävän kampanjan, jonka tarkoituksena on muistuttaa kaupunkilaisia ja kaupungissa vierailevia maskin käyttämisen tärkeydestä koronaviruksen leviämisen estämiseksi Viron pääkaupungissa.

Samanlainen kampanja oli käynnissä Tallinnassa myös viime keväänä, kun koronaviruspandemia oli pahimmillaan.

– Tallinnassa on käynnissä koronaepidemia, minkä takia ihmiset joutuvat helposti kosketuksiin koronaviruksen kantajien kanssa erityisesti ruuhkaisilla alueilla. Käyttämällä maskia suojaat itseäsi ja muita. Niinpä pyydämme kaikkia pitämään sosiaalista etäisyyttä ja käyttämään maskia ruuhkaisissa paikoissa sisätiloissa ja erityisesti julkisissa liikennevälineissä, Tallinnan kaupunginjohtaja Mihhail Kõlvart sanoo kaupunginhallituksen lehdistötiedotteessa.

Tallinnan kaupungin yhteistyökumppani maskikampanjassa on mainosyritys JCDecaux, joka tarjoaa digitaaliset näyttönsä ilmaiseksi kaupungin käyttöön. Kampanja näkyy julisteissa, mainosnäytöillä julkisessa liikenteessä ja mainostauluissa tärkeiden liikenneväylien varrella

Muun ohella Tallinnan julkisessa liikenteessä on käytössä viron-, venäjän- ja englanninkielinen äänite, joka kehottaa matkustajia käyttämään maskia. Lisäksi noin 40 bussissa, raitiovaunussa ja johdinbussissa on etuosassa tarra, joka muistuttaa maskin käytöstä.