T24: Mad Murphys irkkupubi Tallinnassa jatkaa koronatempauksiaan – Avaa lauantaisin ovet jo klo 6.30

Irkkupubi Mad Murphys Tallinnassa lanseerasi jouluksi Bartender Lives Matter -kampanjan. Mad Murphys

Thea Ekholm

Tallinnan Raatihuoneentorin kulmalla sijaitseva irkkupubi Mad Murphys jatkaa kampanjointia Viron hallituksen koronarajoituksia vastaan.

Tällä viikolla ravintola ilmoitti ryhtyvänsä noudattamaan hallituksen ohjeita avaamalla 12. joulukuuta alkaen ovensa ja keittiönsä joka lauantai klo 6.30. Aamiaista on pubissa tarjolla klo 10.00 asti.

Facebook-päivityksessään pubi kirjoittaa: ”Älä tuhlaa aikaasi lauantaiaamuna sängyssä. Mikä on sen hienompaa, kuin ettei tarvitse odottaa koko päivää pubin avautumista, vaan voi aloittaa juhlat heti. Aamiaistakin on tarjolla.”

Lue myös: Viron hallitus jatkoi öistä alkoholin myyntikieltoa tammikuulle - Tallinnalaispubi lopetti saman tien alkoholin myynnin parlamentin jäsenille

Lisäksi Mad Murphys kannusti asiakkaitaan tuhlaamaan joululahjarahansa oikeaan elävään baarimikkoon, sen sijaan, että lähettäisi ne johonkin afrikkalaiskylään, jossa ei koskaan pääse vierailemaan.

”Kun ostat juoman, näet, kuinka baarimikko hymyilee. Ja kuinka hyvä olo siitä tuleekaan, kun osoitat baarimikolle, että välität hänestä. Toisin kuin Viron hallitus”, pubi toteaa päivityksessään.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut