T24: Legendaarisia laivojen katkarapuleipiä saa pian myös maista – Viking Line tuo suositut klassikkoherkkunsa myyntiin kauppoihin

Thea Ekholm

Viking Linen kautta aikojen tunnetuin ja myydyin herkku on jo 1960-luvlta lähtien ollut katkarapuleipä. Sitä myydään punaisilla laivoilla 250 000 kappaletta vuodessa. Toinen matkustajien suosikkiherkku on lihapullaleipä.

Nyt nämä legendaariset risteilyherkut tulevat myyntiin myös maihin. Risteilyfiilikseen pääsee katkarapu- ja lihapullaleipien avulla 28. joulukuuta alkaen, kun leivät tulevat myyntiin hyvin varustettuihin ruokakauppoihin pääkaupunkiseudulle.

Maissa myytävät voileivät valmistetaan Kalasatamassa Bomatin keittiössä Viking Linen reseptillä.

Katkarapuleivässä käytettävät Lyngenfjord-katkaravut ovat kalastettu Pohjois-Norjan vuonoista ja pakastettu tuoreuden säilyttävällä tekniikalla. Yhdessä tillibriossileivässä on katkarapuja 100 grammaa!

Lihapullaleipä puolestaan tehdään vuokaleivälle, jonka pohjalla on rapeaa jäävuorisalaattia. Ruotsalaisen Scanin tuhdit lihapullat tarjoillaan leivällä punajuuri-perunasalaattipediltä.

– Näinä erityisinä aikoina, kun laivoilla matkustetaan vähemmän, haluamme ilahduttaa ihmisiä tuomalla risteilytunnelmaa maihin. Olemme jo avanneet maihin kolme Merimyymälä-konseptia noudattavaa Pop Up Shopia. Nyt lanseeraamme ravintoloistamme tutuksi tulleet herkut hyvin varustetuissa ruokakaupoissa, Viking Linen ravintolapäällikkö Janne Lindholm kertoo yrityksen lehdistötiedotteessa.

Katkarapu- ja lihapullaleipiä on myynnissä pääkaupunkiseudulla ainakin Citymarket Iso Omenassa, Citymarket Tammistossa, Citymarket Järvenpäässä, K-Market Lönkan Herkussa ja K-Supermarket Kampissa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut