T24: Tässä ovat Tallinna24:n vuoden luetuimmat jutut – Koronavirus, alkoholi ja Tallinnan hotellit kiinnostivat eniten

Thea Ekholm

Helsingin Uutisten Tallinna24-osion luetuimmat jutut on nyt listattu. Yllätys ei ole se, että suurin osa Tallinna24:n kuluvan vuoden luetuimmista jutuista liittyi jollain tavalla koronavirukseen.

Myös Viron edullisempi alkoholin hinta, Viroon tarvittavat matkustusasiakirjat ja Tallinnan hotellit kiinnostivat lukijoita.

Tallinna24:n vuoden 2020 luetuin juttu kertoi suomalaisvirolaisesta verkkokaupasta, joka aloitti alkoholijuomien myynnin Suomeen. Juttu on kerännyt verkossa lähes 39 000 näyttökertaa.

Toiseksi luetuin juttu kertoi norjalaisen konseptihotelli Cityboxin rantautumisesta Viroon. Se sai verkossa yli 35 000 lukijaa.

Kolmannella sijalla on huhtikuun lopulla julkaistu juttu, joka kertoi Tallinnan terassien olevan auki koronarajoituksista huolimatta. Se oli mahdollista 2+2-säännön ansiosta.

Neljänneksi sijoittui juttu, joka kertoi Tallinnan keskustahotellien edullisista hinnoista lokakuussa. Hotellissa pystyi asumaan kuukauden samaan hintaan kuin vuokra-asunnossa Mustamäellä.

Viidennen sijan nappasi automatkailijan vinkkijuttu, jossa kerrottiin, mitä asiakirjoja pitää olla mukana, kun tulee autolla Viroon.

Lue tästä Tallinna24:n vuoden suosituimmat jutut!

1. Suomalais-virolainen verkkokauppa aloitti juomien myynnin Suomeen – Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa tai ravintoloissa olevilla asiakaspäätteillä

2. Tallinnassa avautuu viikonloppuna täysin uudenlainen konseptihotelli – Citybox-hotelli ei tarjoa asiakaspalvelua vaan edullista majoitusta

3. Tallinnassa terassit ovat auki – Asiakkaiden pitää noudattaa 2+2-sääntöä

4. Tallinnan keskustahotelleissa voi nyt asua kuukauden samaan hintaan kuin vuokra-asunnossa Mustamäellä

5. Oletko tulossa kesällä autolla Viroon – Tiedätkö, mitä asiakirjoja tarvitset mukaan?

6. Virossa astui tiistaina voimaan maskipakko – Jos uusia koronarajoituksia ei noudata, voi saada jopa 9 600 euron sakot

7. Tallink tuo uuden aluksen Helsinki-Tallinna-reitille – Victoria I aloittaa päiväristeilyt 8.6.

8. Tallinna24 vertaili hintoja - Lonkero-ostoksille kannattaa edelleen tulla Tallinnaan

9. Virossa astuivat tänään voimaan uudet matkustusrajoitukset – Negatiivinen koronatesti mahdollistaa saapumisen Suomesta Viroon ilman

10. Virossa siirryttiin viime yönä poikkeustilasta terveysuhkaan perustuvaan hätätilanteeseen – Monet rajoitukset jatkuvat

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut