T24: Radio Tallinna on koomikko Antto Terraksen uusi podcastsarja – Luvassa on rehellistä puhetta Virosta ja virolaisuudesta

Thea Ekholm

Maanantaina 18. tammikuuta klo 12 podcast- ja radiopalvelu Suplassa starttaa kirjailija ja koomikko Antto Terraksen uusi Radio Tallinna -podcastsarja.

Podcastissa Terras juttelee rehelliseen ja joidenkin mielestä ehkäpä röyhkeäänkin tapaan Virosta, virolaisuudesta ja suomalaisten kokemuksista Virossa.

– Podcastissa puhutaan asioista ns. virolaisittain eli astetta röyhkeämmin ja suoremmin, eikä ketään kumarreta, Antto Terras kertaa.

Ensimmäisen jakson vieraana on perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, joka kertoo rakkaudestaan Viroon ja virolaiseen mieheen. Lisäksi mukana on yrittäjä Jethro Rostedt, joka ilmoittaa, ettei voisi koskaan palkata ketään virolaista.

Radio Tallinna -podcastin ensimmäinen tuotantokausi kestää 12 viikon ajan eli aitoa puhetta Virosta on luvassa huhtikuulle saakka.

– Muita kevään vieraita ovat muun muassa kansanedustaja Tom Packalén, entinen Suomen Viron suurlähettiläs Kirsti Narinen, Viru-hotellin entinen ja nykyinen johtaja, Riina-Maija Palander sekä Tallinnan Stockmannin entinen johtaja Pentti Korhonen eli väkeä, jolla on ollut tai on Virossa oma lehmä ojassa, Terras kertoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut