T24: Baltian maiden ensimmäinen Hyatt-hotelli avautuu Tallinnassa 2023

Tältä näyttää Tallinnan matkustajasataman naapuriin vuonna 2023 valmistuva Hyatt Place Tallinn -hotelli. Hyatt

Thea Ekholm

Kansainvälinen hotelliketju Hyatt on ilmoittanut avaavansa Tallinnaan Viron ja Baltian maiden ensimmäisen Hyatt Place -hotellin.

Tämänhetkisten tietojen mukaan hotelli avautuu vuoden 2023 alussa. Hotelli sijaitsee lähellä Linnahallia ja Tallinnan satamaa, joka on yksi Euroopan vilkkaimmista matkustajasatamista. Hotellissa on 168 huonetta sekä Zoom-ravintola, kuntosali ja kokoustiloja.

– Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa ensimmäisen Hyatt-hotellin avautumisesta Baltian maihin. Uusi Hyatt Place Tallinn on merkittävä virstanpylväs palveluvalikoimamme kasvattamisessa, Hyatt-hotellikonsernin Euroopan ja Afrikan kehitysjohtaja Takuya Aoyama sanoi lehdistötiedotteessa.

Hotellikonsernin mukaan Tallinna on vakiinnuttanut asemansa dynaamisena ja yrittäjyyteen myönteisesti suuntautuvana matkakohteena eurooppalaisten matkailijoiden keskuudessa ja Hyatt Place Tallinn -hotelli tulee vastaamaan Viron kasvavaan vapaa-ajan ja liikematkustuksen kysyntään.

Hyatt Place-hotelleissa yhdistyvät ketjun mainoslauseen mukaan tyyli, innovaatiot ja ympärivuorokautiset palvelut, sillä hotelliketju haluaa tarjota nykyaikaiselle monitoimimatkailijalle helppoa matkailua.

Hyatt Place -hotelleja on 375 kappaletta eri puolilla maailmaa esimerkiksi Lontoon Heathrown lentokentällä, Amsterdamin lentokentällä, Frankfurtin lentokentällä ja Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä. Lisäksi ketjun hotelleja on suunnitteilla ainakin Cannesiin, Krakovaan ja Zurichin lentokentälle.

Myös Helsinkiin on rakenteilla Hyatt-ketjuun kuuluva Grand Hansa Hotelli, joka on Suomen ensimmäinen Unbound Collection by Hyatt -ketjun luksushotelli. Kaivopihalle avattava uusi hotelli on myös ensimmäinen korkeatasoisen Unbound Collection by Hyatt -ketjun kuuluva hotelli Pohjoismaissa.

Hotelli avaa ovensa vuonna 2022 ja sinne valmistuu 224 huonetta, laaja ravintolatarjonta sekä monipuoliset juhla- ja kokoustilat. Hotellia operoi Primehotels Oy.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut