Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24 | Tallinnan sataman D-terminaaliin avataan koronatestauspiste – Aika testiin pitää varata etukäteen

Tiistaina 16. maaliskuuta Tallinnan sataman D-terminaaliin avataan Confidon maksullinen koronatestauspiste.

Näin Tallinkin laivojen matkustajilla on jatkossa mahdollisuus tehdä ennen laivamatkaa koronavirusantigeenitesti testauspisteellä.

D-terminaalin uusi testauspiste on avoin kaikille. Aika koronavirustestiin on varattava kuitenkin etukäteen, jotta testituloksen ehtii saada ajoissa ennen matkaa ja jotta jonoja terminaalissa ei syntyisi.

Confidon testauspisteellä käytetään koronaviruksen antigeenitestiä eli niin sanottua pikatestiä, ja tuloksen saa puolessa tunnissa. Koronatestin hinta on 49 euroa.

– Haluamme helpottaa laivamatkustusta ja tarjota testausmahdollisuutta myös satamassa. Tarjoamamme antigeenitesti on hyväksytty testimuoto Suomeen matkustettaessa ja testituloksen saa tarvittaessa jopa puolessa tunnissa. Haluamme muistuttaa testiin saapuvia käyttämään kasvomaskia, Confidon testauspaikkakoordinaattori Liis Ader sanoo.

Negatiivinen koronatestitodistus on vaadittu Suomeen saapuvilta laivamatkustajilta helmikuun loppupuolelta alkaen, ja uusi testauspiste D-terminaalissa helpottaa koronatestitodistuksen saamista nopealla aikataululla.

– On hienoa, että Confidon testauspiste saadaan myös D-terminaaliin. Tämä helpottaa matkustusta Suomeen, sillä testausmahdollisuuksien puute on tuottanut haasteita matkustajillemme, Tallinkin asiakaskokemuksen johtaja Age Vanajuur, kommentoi.

Voit varata ajan Tallinnan sataman D-terminaalin koronatestauspisteelle täällä.