T24: Prisman laajentuminen Virossa jatkuu – Uusi myymälä avataan Saueen keväällä 2022

Havainnekuva keväällä 2022 avautuvasta uudesta Prisma-supermarketista Sauessa. Prisma Peremarket

Thea Ekholm

Prisma jatkaa vahvaa laajentumistaan Virossa ja investoi vuonna 2022 noin 4 miljoonaa euroa uusien supermarketien avaamiseen eri puolille maata. Jo keväällä 2022 avautuu uusi myymälä Sauen kaupunkiin Harjumaalla, noin 18 kilometrin päähän Tallinnasta.

Uusi supermarket rakentuu yhden Sauen kaupungin pääväylän Tule Põik -kadun varteen ja on kooltaan noin 2 700 neliömetriä. Kaksikerroksiseen liikerakennukseen tulee myös muita vuokralaisia. Prisma-supermarket tulee olemaan kooltaan noin 2 000 neliömetriä ja se luo alueelle 25 uutta työpaikkaa.

– Laajentumisemme tavoitteena on tarjota Prisman monipuoline tuotevalikoima ja edullisimmat hinnat jokapäiväiseen ostamiseen sopivissa paikoissa eri puolilla Viroa, Viron Prisman maajohtaja Teemu Kilpiä sanoo.

Paikalliset asukkaat aiotaan ottaa mukaan uuden myymälän suunnitteluprosessiin.

– Suunnitellessamme uutta myymälää myös paikallisten asukkaiden mielipide on meille tärkeä. Olemme jo avanneet verkkosivuillamme palautelomakkeen, jonka avulla Sauen asukaat voivat kertoa meille mielipiteensä ja olla mukana päätöksentekoprosessissa, Kilpiä lisää.

Vielä kuluvan vuoden aikana Prisma Peremarketin tavoitteena on avata uudet myymälät Tiskren asuinalueella (Liiva tee 61) Haaberstin kaupunginosassa Tallinnassa ja Lasnamäellä osoitteessa Linnamäe tee 95.

Uusi Prisma on tulossa myös Tallinnan sataman kupeeseen rakentuvaan Porto Franco -keskukseen, mutta sen tarkkaa avautumisajankohtaa ei vielä tiedetä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut