T24: Tallinnan huippukonsertit siirtyvät koronan takia vielä vuodella eteenpäin

Thea Ekholm

Edelleen vaikeana jatkuva koronapandemia on siirtänyt monia Tallinnan kesätapahtumia viikoilla tai kuukausilla eteenpäin. Monet normaalisti kesäkuussa järjestettävät tapahtumat, kuten Tallinnan Vanhankaupungin päivät, on siirretty suosiolla elokuulle.

Myös keväinen Jazzkaar-festivaali siirtyi elokuulle ja Tallinn Music Week järjestetään vasta syys-lokakuun vaihteessa.

Samoin kävi Tallinnan laululavan huippukonserteille, jotka siirrettiin jo kertaalleen kesältä 2020 kesään 2021. Esimerkiksi Rammsteinin konserttia ei nähdä Tallinnassa 21. heinäkuuta vaan vasta 20.7.2022.

Koko Rammsteinin vuodelle 2020 suunniteltu European Stadium Tour -kiertue jouduttiin perumaan koronaviruksen takia ja ensin kiertue ja sen konsertit siirrettiin kesään 2021. Nyt stadionkiertue siirtyy toistamiseen vuodelle 2022. Kaikki Tallinnan keikan vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 konserttiin.

Myös brittiläisen hevibändi Judas Priestin 50 Heavy Metal Years -juhlakiertue siirtyy nyt jo toisen kerran. Kiertueeseen kuuluva keikka Tallinnan laululavalla on tämänhetkisten tietojen mukaan vasta 5.6.2022.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut