T24 | Bolt testaa uutta autonvuokrauspalvelua Virossa – Palvelu starttaa tänään

Virolainen kuljetussovellus Bolt käynnistää tänään tiistaina 4. toukokuuta uuden autonvuokrauspalvelun Tallinnassa. Asiasta uutisoi Viron yleisradio.

Tähän saakka Bolt on Virossa tarjonnut kyydinvälityspalvelun lisäksi ruoankotiinkuljetuspalvelua sekä vuokrannut sähköpotkulautoja. Muissa maissa Boltin kautta on mahdollista vuokrata myös moottoripyöriä ja sähköpyöriä.

Boltin tarjoama uusi autonvuokrauspalvelu Bolt Drive haastaa Tallinnassa vuodesta 2019 lähtien toimineen liettualaisen Citybee-sovelluksen, jolla on kaupungissa 350 autoa. Sovelluksen haltija voi poimia auton käyttöönsä ja palauttaa sen, minne tahansa kaupungin julkiselle pysäköintipaikalle.

Tieto Boltin uudesta autonvuokraussovelluksesta tuli julkisuuteen ennen aikojaan, kun Viron yleisradion toimittaja oli nähnyt Mustamäellä Moller Auto -myymälän pihalla useita Bolt Drive -tekstillä varustettuja autoja.

Vielä silloin, huhtikuun puolessa välissä, Boltin tiedottaja Marilin Noorem ei halunnut kommentoida asiaa mitenkään.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut