T24 | Prisma avaa uuden myymälän Keski-Virossa ensi keväänä

Prisma jatkaa aktiivista laajentumistaan Virossa ja avaa ensi keväänä uuden myymälän Raplan kaupungissa Keski-Virossa. Vielä tänä vuonna Prisma avaa uudet myymälät Tallinnan Tiskressä ja Lasnamäellä.

Raplan Prisma tulee osaksi uutta Risti 1 -kauppakeskusta, jonka ankkurivuokralainen sen on. Kauppakeskus valmistuu kehittyvälle alueelle Tallinnasta Raplaan johtavan tien varteen.

Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on 3 800 neliömetriä, josta Prisman osuus on 2 500 neliömetriä. Prisman lisäksi kauppakeskuksen tulee Benu-apteekki ja sen pysäköintipaikalla on Circle K -huoltoasema.

– Uusi myymälä luo seudulle 25 uutta työpaikkaa. Myymälän tuotevalikoiman osalta toivomme paikallisten asukkaiden olevan aktiivisia ja esittävän meille verkkosivujemme kautta toiveita tuotteista. Myymälään on jo suunniteltu Food Market -alue, josta voi ostaa tuoretta lihaa ja kalaa sekä tuoretta valmisruokaa, Viron Prisman maajohtaja Teemu Kilpiä kertoo.

Lue myös: Prisman laajentuminen Virossa jatkuu – Tänä vuonna avautuu kaksi myymälää Tallinnassa ja ensi vuonna yksi myymälä Sauessa

Prisma Peremarketilla on tällä hetkellä Virossa yhdeksän myymälää Tallinnassa, Tartossa ja Narvassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut