T24 | Tallink avaa Tallinna-Tukholma-reitin lähes 16 kuukauden tauon jälkeen

Liikennöinti Tallinna-Tukholma-reitillä aloitetaan pitkän tauon jälkeen, kun Baltic Queen palaa liikenteeseen 7.7.2021.

Ensimmäinen Tallinna-Tukholma-risteily järjestetään Tallinkin yhteistyökumppaneille ja yhtiön työntekijöille, ja 9.7.2021 alkaen reitti avataan kaikille matkustajille. Lipunmyynti reitille avataan tänään 15. kesäkuuta.

Liikennöinti reitillä on ollut keskeytettynä lähes 16 kuukauden ajan koronapandemiasta aiheutuneiden matkustusrajoitusten vuoksi.

– Liikenne Tallinnan ja Tukholman välillä jouduttiin keskeyttämään keväällä 2020. Emme olisi silloin uskoneet, että liikenne olisi keskeytettynä näin pitkään. Aloitamme ensin yhdellä laivalla ja seuraamme pandemiatilanteen kehitystä eri maissa. Aluksemme ovat tilavia, ja olemme toteuttaneet lukuisia toimenpiteitä, jotta matkustus olisi mahdollisimman terveysturvallista, Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene sanoo.

Tallinna-Tukholma-reitin avaaminen helpottaa myös työmatkustajia Viron ja Ruotsin välillä. Tallinkin rahtialukset Sailor ja Regal Star liikennöivät Paldiski-Kapellskär-reitillä, ja toistaiseksi näille aluksille otetaan myös henkilöautolla matkustavia.

– Laivareitti Tallinnan ja Tukholman välillä on tärkeä niin rahdin kuin matkustajien kannalta, joten olen iloinen, että pääsemme vihdoin avaamaan sen, Nõgene lisää.

Baltic Queen liikennöi Tallinnasta Tukholmaan joka toinen päivä 9. heinäkuuta alkaen. Lähtö on Tallinnasta klo 18 ja saapuminen Tukholmaan klo 10.30. Paluumatka Tukholmasta lähtee klo 17.30 ja saapuu Tallinnaan klo 10.15.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut