T24 | Suomi höllentää maahantulorajoituksia 21.6 alkaen – Työmatkustus Suomen ja Viron välillä on taas mahdollista

Suomen hallitus päätti vihdoin tällä viikolla höllentää tiukkoja maahantulorajoituksia maa- ja merirajoilla. Päätöksen myötä työmatkaliikenne Virosta avautuu maanantaista 21. kesäkuuta alkaen.

Tähän asti Suomeen ovat voineet saapua vain sellaiset työntekijät, joiden työ on katsottu huoltovarmuuden kannalta merkittäväksi.

Suomi salli jo 7.6. alkaen työhön liittyvän matkustamisen Virosta lentäen, mutta nyt vihdoin avautuu myös laivaliikenne. Suomen päätös on ilouutinen niille tuhansille virolaisille työntekijöille, jotka ovat tiukkojen maahantulorajoitusten takia olleet erossa perheistään yli neljä kuukautta.

Lue myös: Virossa ihmetellään Suomen päätöstä sallia työmatkustus lentäen, mutta ei laivalla - Viron pääministeri tapasi Suomen suurlähettilään asian tiimoilta

Torstaina 17. kesäkuuta Virossa diagnosoitiin 17 uutta koronavirustartuntaa. Koronaviruksen ilmaantuvuusluku on Virossa 59,1 tapausta 100 000 asukasta kohden viimeisen 14 vuorokauden aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut