T24: Katajanokan terminaalin uudet ravintolapalvelut avautuivat – Tarjontaa laajennetaan matkustajamäärien kasvaessa

Thea Ekholm

Helsingin Sataman ravintolapalvelukumppanina aloittanut Compass Group on avannut Katajanokan terminaalin 2. kerroksen baari- ja kahvilapalvelut laivamatkustajille 18. kesäkuuta alkaen.

Aluksi palvelut ovat avoinna poikkeusaukioloin eli m/s Gabriellan lähtöpäivinä klo 11.30 alkaen aina laivan lähtöön saakka. Asiakkaat voivat aukioloaikojen puitteissa nauttia sekä juomapalveluista että kahvilatuotteista sekä pikkusuolaisista. Palveluita laajennetaan matkustajamäärien kasvaessa.

M/s Gabrielle tekee erikoisristeilyjä joka toinen päivä kesäkuun ajan Helsingistä Maarianhaminan kautta Tukholmaan. Lisäksi Katajanokan terminaalista liikennöi Viking XPRS kaksi kertaa päivässä Tallinnaan.

– Kesän ajan käytössä on hieman suppeammat palvelut rajoitusten vuoksi, mutta toivottavasti jo syksyllä pääsemme avaamaan muidenkin kerrosten palvelut, ravintolapäällikkö Henna Högström sanoo.

Myöhemmin syksyllä terminaalissa avautuu 3. kerroksessa rento bistroravintola, joka tarjoilee lounasta. Sen tiloissa voi myös järjestää erilaisia tapahtumia.

Lisäksi 1. kerroksessa avautuu kioski. Ensimmäisen kerroksen kahvilakioskin palvelut ovat avoinna kaikille niin matkailijoille kuin alueen asukkaille ja työntekijöille. Kioskin valikoimiin kuuluu helposti mukaan haettavaa välipalaa ja pientä take-away-ruokaa.

– Matkaelämys alkaa jo saapumisesta terminaaliin ja siellä viihtymisestä ennen lähtöä. Katajanokan ravintolauudistus tuo kohdistettuja palveluita eri matkustajaryhmillä ja myöhemmin uusia palveluita myös kaupunkilaisille, Helsingin Sataman matkustajapalveluiden ja kiinteistökehityksen tiiminvetäjä Marika Pauli kertoo.

Katajanokan terminaalin ravintolapalvelujen aukioloajat löydät täältä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut