T24 | Nyt Tallinnan Noblessnerissa pääsee saunomaan kansainvälisten julkkistenkin rakastamaan virolaiseen iglusaunaan

Kansainvälisten julkkisten, kuten David Beckhamin, Gordon Ramsayn ja Guy Ritchienkin, rakastama virolaisinnovaatio iglusauna suunnittelee mittavaa maailmanvalloitusta.

Virossa vuoden yrittäjäksikin valitun Priit Kallasen johdolla saunoja valmistava Iglucraft on avannut Tallinnan Noblessneriin, merenrannalle uudenlaisen Igluparkin. Se koostuu viidestä saunasta, neljästä toimistotilasta ja kymmenestä pientalosta.

Igluparkin investoinnin arvo on lähes miljoona euroa ja lähivuosina Iglucraft aikoo perustaa 10 uutta iglupuistoa Viroon ja 50 muualle Eurooppaan.

Yrityksen iglusaunoista alkanut toiminta on laajentunut ja nyt valikoimiin kuuluvat myös pientalot ja kotitoimistot. Samalla yrityksen liikevaihto on viimeisten kolmen vuoden aikana kasvanut 1,5 miljoonasta eurosta 3,9 miljoonaan euroon. Ensi vuonna yritys aikoo kaksinkertaistaa tuotantomääränsä.

– Igluparkin myötä Iglusaunat ovat huomattavasti laajemman kohderyhmän saatavilla. ja tarjoavat kätevän mahdollisuuden uudenlaisen saunaelämyksen kokemiseen. Täysin uutta ovat iglutoimistot, jotka soveltuvat sekä tilapäiseen työskentelyyn tai sitten inspiroivien kokousten pitämiseen. Tavoitteenamme ei ollut tuoda igluparkia kaupungin keskustaan, mutta ainutlaatuisen miljöön ja merinäköalan ansioista uskon Noblessnerin olevan kaikkein paras paikka esitellä uutta konseptia ensimmäistä kertaa, Iglucraftin toimitusjohtaja Priit Kallas sanoo.

Iglutalossa mahtuu kerralla yöpymään kaksi henkilöä. Pientaloissa on asuintila, sänky, keittiönurkkaus ja kylpyhuone sekä avara ulkoterassi.

Erikokoisissa iglutoimistoissa on kokoushuone kahdeksalle henkilölle tai työskentelypaikat viidelle hengelle. Iglusaunaan puolestaan mahtuu jopa 10 henkilöä.

Iglusaunat, -pientalot ja -toimistot ovat avoinna yleisölle Noblessnerin satama-alueella heinäkuun alusta alkaen. Varaukset osoitteesta noblessneri@iglupark.com

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut