T24 | Helsingin Satamassa valmistaudutaan turvalliseen matkailuun – Uudenlainen käsienpesupisteinnovaatio otettiin testikäyttöön Länsiterminaali 2:ssa

Koronarajoitusten poistuminen käynnistää matkustajaliikennettä vähitellen myös Helsingin Satamassa.

Kaikille merimatkailun toimijoille on koronan jälkeisenä aikana ykkösprioriteettina tarjota matkailijoille terveysturvallinen matkustuskokemus.

Yksi tehokkaimmista tavoista vähentää kosketusvälitteisten virusten leviämistä on käsihygieniasta huolehtiminen. Niinpä Helsingin Satama halusi löytää liikuteltavan käsienpesumahdollisuuden matkustajaterminaaleihinsa.

Suomalainen Woshio-käsienpesupisteinnovaatio vastasi tähän tarpeeseen ja nyt uusi käsienpesupisteinnovaatio on otettu testikäyttöön Länsiterminaali 2:ssa.

Siirreltävä Woshio-käsienpesupiste ei vaadi viemäröintiä tai vesiliitäntää, pelkkä sähkö riittää. Laitteen toiminta perustuu patentoituihin veden kierrätystekniikoihin ja UV-sterilisointiin; Woshiota voidaankin kutsua pieneksi vedenpuhdistamoksi, joka lisäksi säästää vettä.

– Matkustusturvallisuuden ja terminaalien tehostetun puhtaanapidon lisäksi panostamme palveluihin. Lisäksi haluamme tarjota terminaalipalveluita, jotka ovat kestäviä myös ympäristön kannalta. Woshion yhdellä 600 litran vesitankilla saadaan jopa 40 000 käsienpesua. Samalla älykäs vedenkierrätys- ja puhdistustekniikka säästää huomattavan määrän vettä ja palvelee matkustajia terveysturvallisesti, Helsingin Sataman Matkustajapalveluiden ja kiinteistökehityksen tiiminvetäjä Marika Pauli sanoo.

Woshio on suunniteltu helposti liikuteltavaksi ja se on muunneltavissa tilatarpeiden mukaan. Woshion paikkaa voidaankin helposti vaihtaa, jotta käsienpesu on tarjolla juuri oikeassa paikassa.

Heinäkuun alusta lähtien Länsiterminaali T2 matkustajilla on mahdollisuus pestä kädet Woshio-käsienpesupisteellä, joka sijaitsee terminaalin toisen kerroksen lähtöaulassa.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut