T24 | Korkkaa viikonloppuna Tallinnan parhaat katuruokapaikat!

Korona-aika lisäsi myös Tallinnassa street foodin eli katuruoan suosiota. Katuruokaa on Tallinnassa nykyään tarjolla eri puolilla kaupunkia, mutta muutamasta kohteesta on viime aikoina muodostunut herkullisia ja monipuolisia katuruokakeskuksia.

Balti Jaam -tori

Tallinnan rautatieaseman kupeessa sijaitseva Balti Jaam -tori tarjoaa runsaiden toritiskien lisäksi myös monipuolisen valikoiman katuruokaa. Torin sisätiloissa on herkullisia ruokatiskejä vieri vieressä ja tarjolla on muun muassa sushia, piirakoita, pizzaa, vohveleita, wrapeja, smoothieita ja paljon mutta.

Lisäksi kauppahallin Telliskiven puoleiseen päätyyn kokoontuu säännöllisesti joukko ruokarekkoja, jotka entisestään monipuolistavat torin tarjontaa.

Depoo-ruokakatu

Balti Jaam -torin kupeessa on Depoo-ruokakatu, jonka ravintolat on rakennettu merikontteihin ja vanhaan junavaunuun. Pienen kadunpätkän varressa on niin monta erilaista kahvilaa ja ravintola, että jokaiselle löytyy varmasti mieluista syötävää.

Patarein merilinnoitus

Patarein merilinnoitus, joka tunnetaan myös Patarein vankilan, on uuden omistajan myötä muuttunut kiinnostavaksi kaupunkitilaksi. Sen sisäpihalla, Gorzin pihalla, järjestetään monenlaisia tapahtumia ja vatsan täytettä tarjoavat useat pop up -baarit ja -ravintolat sekä ruokarekat.

Lue myös: Tallinna24 listasi Viron loppukesän ja alkusyksyn kiinnostavimmat ruokatapahtumat

Ülemiste City

Tallinnan lentokentän kupeessa sijaitsevassa Ülemiste City -yrityskeskittymässä järjestetään viikoittain katuruokatapahtuma. Katuruokatiistaisin ruokarekat kokoontuvat kaupunginosan Viktori väljak -aukiolle klo 11–14. Mukana olevat ruokarekat listataan Ülemiste cityn Facebook-sivulla.

Lue vinkit Tallinnan parhaista ruokakaduista täältä .

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut