T24 | Kadriorgin puisto Tallinnassa viettää tänään 303. syntymäpäiväänsä – Ohjelmassa on kiertokävelyitä ja konsertti

Torstaina heinäkuun 22. päivä Kadriorgin puisto Tallinnassa juhlii 303. syntymäpäiväänsä. Syntymäpäivää vietetään tällä päivämäärällä sen takia, että samana päivänä vuonna 1718 Venäjän tsaari Pietari Suuri ja italialainen arkkitehti Nicola Michetti saapuivat Kadriorgiin ja määrittelivät tulevan palatsin ja puiston sijainnin.

Tänään torstaina sekä Kadriorgin puistossa että palatsissa on luvassa ohjelmaa koko päivän ajan. Lapsiperheille on puistossa pelejä, taiteenystäville on tarjolla opastettuja kierroksia Kadriorgin palatsissa ja luonnosta kiinnostuneille on omat opastetut retkensä puiston puolella.

Klo 17 on Pohjois-Viron sokeiden yhdistyksen puhallinorkesterin konsertti Kadriorgin puiston konserttikentällä ja klo 20 Kadriorgin palatsin edessä esitetään Terra Magica -barokkiooppera.

Kadriorgin puisto ja Kadriorgin palatsi ovat juhlineet yhdessä puiston syntymäpäivää vuodesta 2000 lähtien.

– Yhteistyössä voimme paremmin tarjota yleisölle korkeatasoisia taide- ja musiikkielämyksiä. Tänä vuonna luvassa on upea barokkiooppera, joka on kunnianosoitus huippusäveltäjä Antonio Vivaldille, Kadriorgin taidemuseon johtaja Aleksandra Murren kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut