Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Kahvinystävien huipputapahtuma Tallinn Coffee Festival järjestetään syyskuussa jo 5. kerran

Syyskuun 3.–4. päivä Tallinnassa tuoksuu taas kahvi, kun Kulttuurikattilassa järjestetään jo 5. kerran kahvinystävien huipputapahtuma Tallinn Coffee Festival.

Tapahtuma esittelee alan asiantuntijoille ja harrastajille alan uusimmat trendit ja tuotteet. Lisäksi tapahtumassa kisaavat jälleen Viron taitavimmat baristat.

– Kahvi on monille ensimmäinen asia, johon käsi aamulla tarttuu. Lisäksi kahvi tarjoaa monenlaisia makuelämyksiä, joita tapahtumassa tarjoilevat sekä virolaiset että ulkomaiset paahtimot ja kahviasiantuntijat. Festivaali tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua uusiin tuotteisiin ja makuihin, tapahtuman pääjärjestäjä Kennet Sarv sanoo.

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti, joten sisään päästäkseen on esitettävä koronatodistus, joka kertoo joko täydestä rokotussarjasta, sairastetusta koronasta tai negatiivisesta koronatestituloksesta.

– Haluamme, että kävijät voivat nauttia tapahtumasta täysipainoisesti ja turvallisesti. Otamme huomioon kaikki viranomaisten suositukset ja ehdot ja pyydämme, ettei kukaan saavu sairaana paikalle, Sarv lisää.

Tallinn Coffee Festivalilla on esillä runsas valikoima erilaisia kahveja sekä teetä ja kaakaota ja erilaisia kahvinvalmistuslaitteita. Palan painikkeeksi voi nauttia katuruoasta ja leivonnaisista.

Molempina tapahtumapäivinä järjestetään myös erilaisia kahvikilpailuja, joissa kisataan baristojen taidoista ja parhaasta latte-taiteesta sekä maistellaan erilaisia kahveja. Mukana on kilpailijoita Viron lisäksi myös Latviasta.