T24: Amerikkalainen matkailulehti listasi Tallinnan maailman 50 kauneimman kaupungin joukkoon

Thea Ekholm

Amerikkalainen matkailulehti Condé Nast Traveller on listannut Viron pääkaupungin Tallinnan maailman 50 kauneimman kaupungin joukkoon.

Muita listalle päässeitä kaupunkeja olivat muun muassa Barcelona, Edinburgh, Jerusalem ja Thaimaan Chiang Mai. Täydellinen lista kaupungeista löytyy lehden verkkosivuilta.

Condé Nast Traveller -lehden mukaan listalle päässeiden kaupunkien piti edustaa kauneutta monessa muodossa, kuten taiteessa ja arkkitehtuurissa, maisemissa sekä historiassa ja kulttuurissa.

”Listan kaupungit sijaitsevat eri puolilla maailmaa ja saivat meidät rakastumaan niihin ensisilmäyksellä”, lehti sanoo artikkelissaan.

Viron pääkaupunkia lehti kehuu satukirjamaisista vanhan kaupungin maisemista torneineen ja värikkäine taloineen, joista monet ovat Unescon suojelemia. Lisäksi Toompealta kaupunkiin avautuva näkymä on artikkelin mukaan kaunis vuodeajasta riippumatta.

Yksikään Viron naapurimaiden pääkaupungeista ei päässyt mukaan listalle. Condé Nast Traveller -lehden mukaan lähinnä Tallinnaa oleva kaunis kaupunki on Pietari.

Condé Nast Traveller on erittäin korkeluokkainen lifestyle-matkailulehti, jonka kustantaja on Condé Nast. Sama yritys julkaisee myös New Yorker- ja Vanity Fair -lehtiä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut