T24 | Tallinnan maraton sotkee kaupungin liikennettä viikonloppuna

Tallinnan täyttyy tulevana viikonloppuna 10.–12. syyskuuta juoksijoista, kun kaupungissa järjestetään Tallinnan maraton -juoksutapahtuma. Viime vuonna tapahtuma jouduttiin perumaan koronarajoitusten vuoksi.

Juoksutapahtuma tuo muutoksia Tallinnan liikennejärjestelyihin sekä julkisen liikenteen reitteihin ja aikatauluihin viikonlopun ajan. Myös autolla liikkujien on syytä varata enemmän aikaa paikasta toiseen siirtymiseen.

Bussilinjat 1A, 5, 8, 34A ja 38 ajavat viikonloppuna poikkeusreittiä tai niiden aikatauluissa on muutoksia.

Maratonin lähtöpaikka on Tallinnan laululava ja reitti kulkee Russalkan patsaalta Piritan rantatietä ja Merivälja tee -tietä pitkin Piritaan saakka ja takaisin. Maratonilla sama reitti juostaan kolmeen kertaan.

Russalkan patsaan pysäköintialue on suljettu liikenteeltä torstaista 9.9. klo 18 alkaen aina sunnuntaihin 12.9. klo 23 saakka.

Lauantaina 11.9. liikennettä rajoitetaan Piritalla ja Laululavan ympäristössä klo 8–23. Myös kevyenliikenteen väylät Piritan rantatien kupeessa ja Maarjamäen muistomerkin ympäristössä on suljettu lauantaina 11.9. klo 16.55–19.30. Lisäksi rajoituksia on Piritalla ja Laululavan ympäristössä sunnuntaina 12.9. klo 8–16.

Tallinnan maratonin aikataulu

Lauantaina 11.9. klo 9 puolimaraton

Palkintojenjako klo 11.30

Lauantaina 11.9. klo 17 10 km juoksu

Palkintojenjako klo 18.30

Sunnuntaina 12.9. klo 9 maraton

Palkintojenjako klo 13

Reitti suljetaan klo 16

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut