Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Tänään käynnistyy Tallinnan designyön festivaali

Maanantaina 20. syyskuuta Tallinnassa käynnistyy jo 16. kerran järjestettävä Tallinnan designyön festivaali. Nimestään huolimatta kyseessä on koko viikon (20.-26.9.2021) kestävä tapahtuma, jonka ohjelmaan kuuluu näyttelyitä, seminaareja, keskustelutilaisuuksia, muotinäytöksiä, valokuvanäyttelyitä, työpajoja ja suosittu designkatu-myyntitapahtuma.

Tänäkin vuonna Tallinnan designyön tapahtumapaikkana toimii Koplissa sijaitseva Põhjala tehas. Tämän vanhan kumisaapastehtaan rustiikki ympäristö antaa kiinnostavat puitteet festivaalin tapahtumille ja näyttelyille. Tänä vuonna festivaalin avajaistapahtumassa tehtaalla nähdään ainutlaatuinen Future Cemetery -valoshow.

Tallinnan designyön teemana on tällä kertaa ”SOS Design”. Viikon aikana on luvassa muun muassa virolaista kestävän kehityksen muotoilua esittelevä Second Chance -näyttely, kansainvälinen ABSURD-julistenäyttely, D_O_M-muotinäytös sekä Design Street -markkinat.

Myös monet Tallinnan museoista tarjoavat viikon aikana design-aiheisia tapahtumia. Tänä vuonna festivaalilla kiinnitetään erityistä huomiota lapsiin ja nuoriin, joille on räätälöity oma ohjelma ja oma tapahtuma-alue.

Suosittu design- ja muotikatu on avoinna Põhjala tehtaalla lauantaina ja sunnuntaina 25.–26. syyskuuta. Mukana on yli 100 suunnittelijaa ja brändiä esittelemässä tuotteitaan. Tapahtumassa on mahdollista tavata henkilökohtaisesti suunnittelijoita sekä ostaa tuotteita erikoishinnoin.

Lisätietoja Tallinnan designyön festivaalin tapahtumista löydät täältä .