T24 | Tallinnassa on Baltian maiden pääkaupunkien korkeimmat polttoaineen hinnat

Circle K -huoltoasemaketjun julkaiseman hintavertailun mukaan polttoaineen hinta on edelleen Tallinnassa korkein verrattuna muihin Baltian maiden pääkaupunkeihin. Asiasta kertoi Viron yleisradio.

Tallinnassa 95-oktaaninen bensiini maksaa 1,459 euroa litralta ja on 0,14 senttiä kalliimpaa kuin Liettuan Vilnassa ja 0,132 senttiä kalliimpaa kuin Latvian Riiassa. Tutkimuksen litrahinnat ovat informatiivisia ja voivat vaihdella huoltoasemien välillä.

98-oktaanisen bensiinin kohdalla hintaero on vielä suurempi. Tallinnassa sen litrahinta on 1,509 euroa, mikä on jopa 0,172 senttiä enemmän kuin Riiassa. Vilnassa 98-oktaanine bensiini maksaa 0,091 euroa litralta.

Dieselin hinta nousi Virossa viime viikolla kaksi senttiä litralta ja maksaa nyt Tallinnassa 1,249 euroa litralta. Se on 0,04 euroa enemmän kuin Vilnassa ja 0,022 euroa enemmän kuin Riiassa.

Samaan aikaan Latviassa ja Liettuassa ovat polttoaineiden hinnat joko nousseet tai pysyneet ennallaan. Viron naapurimaita korkeammat polttoaineen hinnat kannustavat kaupallisia kuljetusyrityksiä ja raja-alueilla asuvia asukkaita täyttämään autojen tankit Viron sijaan Latviassa tai Liettuassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut