T24 | Tallinnan kaupunki etsii jo joulutorille sopivaa joulukuusta

Kuluvalla viikolla Tallinnan kaupungin matkailutoimisto Visit Tallinn julkaisi kaivattua tietoa monen mieltä vaivanneeseen kysymykseen: Onko Tallinnassa tänä vuonna joulutori?

Visit Tallinnan mukaan joulutori järjestetään Tallinnassa tänä vuonna hyvin todennäköisesti ja tämänhetkisten tietojen mukaan se avautuisi 28. marraskuuta ja olisi avoinna joulukuun loppuun saakka. Tarkemmat päivämäärät Visit Tallinn lupasi ilmoittaa lokakuun aikana.

Toinen asia, joka enteilee joulutorin järjestämistä Tallinnassa, on se, että Tallinnan keskusta-alueen aluehallinto on jo ryhtynyt etsimään Raatihuoneentorille sopivaa joulukuusta.

Tallinnan Vanhankaupungin sydämeen pystytettävälle joulukuuselle on useita kriteereitä. Sen on sijaittava esteettömässä paikassa, jonne pääsee suurella kuljetusrekalla ja jossa puun kaataminen on turvallista. Lisäksi kuusen on oltava vähintään 15 metriä korkea ja tasaisen tiheä, eikä se saa sijaita 150 kilometriä kauempana Tallinnasta.

Tallinnan keskusta-alueen aluehallinto ottaa vastaan ehdotuksia joulukuusesta lokakuun loppuun saakka. ja joulukuusi asetetaan paikalleen Raatihuoneentorille marraskuussa.

Kolmena edellisen vuonna Raatihuoneentorin joulukuusi on löydetty Tallinnasta. Viime vuonna joulukuusi löytyi Lõikuse-kadun varrelta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut