Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

T24 | Hiidenmaan saapuu Tallinnaan – Telliskivessä avautuu virolaissaaren oma pop up -myymälä

Lauantaina 2. lokakuuta Viron toiseksi suurin saari Hiidenmaa saapuu Tallinnaan ja avaa oman pop up -myymälän Tallinnan Telliskiven ostoskadulla.

Hiidenmaalaiset pienyrittäjä saapuvat tuotteidensa kanssa Tallinnaan nyt jo toista kertaa. Ensimmäisellä kerralla vastaanotto oli niin hyvä, että tällä kertaa pop up -myymälä on aiempaa suurempi ja avoinna kaksi kuukautta, marraskuun loppuun saakka.

Telliskiven pop up -myymälä on hiidenmaalaisille pienyrittäjille ainutlaatuinen mahdollisuus esitellä tuotteitaan niin tallinnalaisille kuin matkailijoillekin. Mukana onkin yli 20 yrittäjää ja tarjolla on yli 300 erilaista tuotetta.

Aiemmin mukana olleiden yritysten lisäksi mukana on tällä kertaa myös uusia yrityksiä, kuten Hiiu Jähu, joka on luomuviljan viljelijä ja luomuviljatuotteiden valmistaja, laventelituotteista tunnettu Lavendlitalu sekä giniä valmistava Daghait OÜ.

Erityisen paljon on tarjolla katajasta valmistettuja tuotteita, jotka ovat Hiidenmaan erikoisuus. Myynnissä on muun muassa katajakynttilöitä, katajanestesaippuaa, kataja-minttumarmeladia, kataja-minttulimonadia, kataja-porkkanaleipää ja erilaisia katajalla maustettuja maustesuoloja.

Hiidenmaan pop up -myymälä avautuu Telliskiven ostoskadulla lauantaina 2.10. klo 12 ja on avoinna lokakuussa ja marraskuussa arkisin klo 11–19 ja viikonloppuisin klo 11–17.