Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Uutisten vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

T24 | Tallinnan joulutori aukeaa 26. marraskuuta

Nyt se on virallista! Tallinnan matkailutoimisto Visit Tallinn ilmoitti viime viikolla, että Tallinnan joulutori avautuu tänä vuonna 26. marraskuuta ja on avoinna 2. tammikuuta 2022 saakka.

Tallinnan Raatihuoneentori muuttuu taas perinteiseen tapaan jouluiseksi satumaaksi, jota koristaa upea joulukuusi sekä monen moiset torikojut. Lisäksi muutama vuosi sitten Euroopan parhaaksi joulutoriksi valittu Tallinnan joulutori tarjoaa monenlaista ohjelmaa ja tapahtumia koko perheelle vauvasta vaariin.

Parhaillaan Tallinnan keskusta-alueen aluehallinto etsii Raatihuoneentorille sopivaa joulukuusta. Ehdotuksia sopivasta kuusesta voi lähettää lokakuun viimeiseen päivään saakka.

Tallinnan Vanhankaupungin sydämeen pystytettävälle joulukuuselle on useita kriteereitä. Sen on sijaittava esteettömässä paikassa, jonne pääsee suurella kuljetusrekalla ja jossa puun kaataminen on turvallista. Lisäksi kuusen on oltava vähintään 15 metriä korkea ja tasaisen tiheä, eikä se saa sijaita 150 kilometriä kauempana Tallinnasta.

Tänä vuonna joulukuusi pystytetään Raatihuoneentorille jo 9. marraskuuta.