T24 | Lidl käynnisti toimintansa Latviassa – Viron myymälöiden avaamisen ajankohdasta ei ole vieläkään tietoa

Saksalainen, edullisista hinnoistaan tunnettu ruokakauppaketju Lidl käynnisti toimintansa viime viikolla Latviassa avaamalla 15 uutta myymälää eri puolilla maata. Virossa puolestaan odotetaan edelleen tietoa ketjun myymälöiden avautumisesta.

Lidl on rakennuttanut Viroon kaiken kaikkiaan kahdeksan myymälää, joista suurin osa näyttää ainakin ulkoapäin täysin valmiilta. Yritys on myös jo päättänyt rekrytointiprosessinsa Virossa. Mitään tietoa myymälöiden avautumisesta ei kuitenkaan ole julkaistu.

Viron Lidlin tiedottajan Katrin Seppelin mukaan on vielä liian aikaista sanoa, milloin myymälät Virossa avataan.

– Keskitymme tällä hetkellä toimintamme kehittämiseen Virossa. Siihen kuuluu myymälöiden rakentaminen, sisustaminen ja tarvittavien lisenssien ja lupien hakeminen. On vielä liian aikaista sanoa, milloin myymälät avataan, mutta pidämme varmasti yleisön ajan tasalla, Seppel sanoi Viron yleisradion haastattelussa.

Lidlin suunnitelmissa on avata myymälöitä Tallinnassa, Tartossa, Pärnussa ja Narvassa. Lisäksi Latviassa on avautunut logistiikkakeskus, joka palvelee Lidlin myymälöitä sekä Latviassa että Virossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut