T24 | Syksyn myötä Tallinnassa on taas avautunut uusia ravintoloita

Vaikeasta korona-ajasta huolimatta Tallinnaan on kesän ja syksyn aikana avautunut myös uusia ravintoloita. Uutta on myös ravintoloiden sijainti vanhan kaupungin sijasta Tallinnan satamassa ja Maakrin bisneskortteleissa.

Ravintola Ocean 11

Tallinnan uusin kala- ja äyriäisravintola Ocean 11 sijaitsee missäpä muualla kuin Tallinnan satamassa, uuden kansainvälisten risteilijöiden terminaalin katolla. Ravintolasta avautuu upea näköala sekä Tallinnan satamaan että merelle ja kansainvälisten risteilijöiden laiturille. Ravintola on avoinna heti aamusta ja siellä voi nauttia niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Kesäaikaan ravintolan molemmilla puolilla ovat avoinna isot sadan asiakaspaikan terassit. Herkutteluhetken jälkeen voi jaloitella uudella kävelypromenadilla, joka kulkee sataman aallonmurtajaa pitkin. Ravintolan keittiömestarina toimii Alo Stamm, jonka luomasta menusta löytyy syötävää myös liha- ja kasvisruokien ystäville.

Lue myös: Vaikeasta koronavuodesta huolimatta Tallinnaan on avautunut uusia baareja ja ravintoloita

Päris Pagar Deli -ravintola

Maakri-kadun uudessa Skyon-liikekiinteistössä on avautunut ranskalaisen keittiön herkkuja tarjoava leipomon, ravintolan ja herkkukaupan yhdistelmä Päris Pagar Deli. Kauhan varressa ravintolassa on Mon Repos -ravintolastakin tunnettu keittiömestari Vladislav Djatsuk, jonka sydämen ranskalainen keittiö on vienyt jo vuosia sitten. Ravintolan menusta löytyy niin äyriäisiä, kaviaaria ja blinejä kuin ranskalaisen keittiön herkkujakin, kuten etanoita ja hanhenmaksaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut