T24: Kansainvälinen matkailuportaali listasi Tallinnan Black Food Festivaalin yhdeksi Euroopan parhaista ruokafestivaaleista – Myös Helsingin silakkamarkkinat pääsivät listalle

Thea Ekholm

Viron suurin ruokalehti Oma Maitse uutisoi, että kansainvälinen Big7-matkailuportaali listasi sivustollaan Euroopan parhaita ruokafestivaaleja, joiden joukkoon oli valittu myös Tallinnan Black Food Festival.

Tallinnan tapahtuma sijoittui Euroopan parhaiden ruokafestivaalien listalla sijalle 11. Helsingin silakkamarkkinat kiilasivat juuri ja juuri Tallinnan edelle sijoittuen sijalle 10. Listan ykköseksi matkailuportaali nosti Irlannin Galwayssa järjestettävät kansainväliset osteri- ja äyriäisfestivaalit.

Black Food Festival järjestettiin Tallinnassa ensimmäisen kerran vuonna 2019. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Põhjala tehtaalla 6. marraskuuta.

Maailman ensimmäinen Black Food Festival järjestettiin vuonna 2018 Budapestissa, josta tapahtuma levisi Berliiniin, Tel Aviviin, Helsinkiin, New Yorkiin ja Istanbuliin. Jokaisessa kaupungissa festivaali on vähän erilainen ja omanlaisensa.

Kuten tapahtuman nimestä voi päätellä, se on omistettu mustalle ruoalle ja sen järjestäjät haluavat kertoa kävijöille vähemmän tunnetuista mustista raaka-aineista ja inspiroida niiden käytössä. Tänä vuonna Tallinnan tapahtumassa on tarjolla muun muassa mustaa valkosipulia, leipää, pastaa, juustoa ja jäätelöä.

Lisätietoja Tallinnan Black Food Festivalista löydät täältä.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut