T24 | Haapsalun hurmaavat hotellit

Kesäisenä kylpyläkaupunkina tunnetun viihtyisän Haapsalun hotellitarjonta uudistui koronakriisin aikana. Perinteinen kylpylähotelli Laine sai uuden hotellioperaattorin ja Haapsalun rantapromenadin varteen remontoitiin hulppea putiikkihotelli Villa Friedheim.

Villa Friedheim sijaitsee historiallisessa vuonna 1885 kesäasunnoksi rakennetussa huvilassa, Haapsalun rantapromenadin varressa. Vuosikausia kunnostusta odottanut huvila on saanut uuden elämän huippulaadukkaana putiikkihotellina, jossa on vain seitsemän sviittiä sekä kahvila-ravintola Von Gernet. Hotelli on osa GMP-konsernia, joka operoi myös Pühajärven GMP-hotellia ja ranskalaista leipomoa Tartossa. Hotelli avautui mittavan remontin jälkeen kesällä 2021 ja on saanut paljon palstatilaa virolaisessa mediassa.

Uudistunut Hestia Hotel Haapsalu Spa sijaitsee myös hienolla paikalla. Meri ympäröi perinteikästä kylpylähotellia kolmelta suunnalta ja merinäköalasta voi nauttia niin hotellihuoneissa, ravintolassa kuin spa-osastollakin. Uudistunut hotelli aloitti toimintansa huhtikuussa mittavan remontin jälkeen, jossa uudistettiin hotellin koko spa-osasto, aulatilat sekä ravintola.

Aikaisemmin hotellin asiakkaita olivat pääasiassa terveyspaketteja käyttävät eläkeläiset, nyt kohderyhmänä ovat perheet. Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisista raaka-aineista valmistettua ja inspiraationsa pohjoismaisesta keittiöstä saanutta ruokaa.

– Tavoitteenamme on, että asiakas voi viihtyä meillä 2–3 päivää. Haluamme tarjota nykyaikaisen kylpyläelämyksen lisäksi myös nautinnollisen ruokaelämyksen, josta voi nauttia perheen ja ystävien kanssa, hotellin myyntipäällikkö Krista Hein kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut