T24 | Virossa rekisteröitiin maanantaina 11 uutta koronakuolemaa – Koronatautiin kuolevat ovat valtaosin rokottamattomia

Viron terveysviraston mukaan maassa on maanantaina 22. marraskuuta diagnosoitu 403 uutta koronatartuntaa ja rekisteröity 11 uutta koronakuolemaa. Sairaalahoidossa on koronan takia 445 ihmistä.

Koronavirukseen on Virossa viime aikoina kuollut päivittäin viidestä kymmeneen ihmistä, joista reilusti yli puolet on rokottamattomia. Viime viikon maanantai oli ennätyspäivä, jolloin koronakuolemia rekisteröitiin 17 kappaletta. Kuolleista 14 oli rokottamattomia.

Virossa koronavirukseen on kuollut nyt yhteensä 1 746 ihmistä. Suomessa koronasta johtuvia kuolemantapauksia on rekisteröity 1 258 kappaletta.

Sairaalahoidossa olevista 445 potilaasta 362:lla on vaikea koronatauti. Heistä 76,3 prosenttia on rokottamattomia.

Virossa koko väestöstä täyden rokotesuojan on saanut vasta 57,2 prosenttia. Suomessa luku on jo 72 prosenttia ja EU-maissakin 65,5 prosenttia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut